Voeg Waarde Toe Aan Qlik

Vizlib’s powerful, value-added products empower you to dig deeper, customize and standardize at the click-of-a-button.

Vergroot datageletterdheid binnen uw organisatie door gebruiksvriendelijke en begrijpelijke visualisaties.

Qlik Sense op maat gemaakt

Werken uw extensies niet in sommige browsers? Heeft u zojuist uw Qlik-omgeving geüpgraded om hebben de helft van uw dashboards aandacht nodig als gevolg? Neem de volledige controle over uw Qlik-frontend en speel volgens uw eigen regels met Vizlib.

Try it yourself

Why we ♥ Vizlib

Vizlib stelt bedrijven in staat om het voortouw te nemen met beter geïnformeerde beslissingen door gegevens toegankelijk te maken via gebruiksvriendelijke en veelzijdige gegevensvisualisatie. Dankzij de uitgebreide visualisatiebibliotheek vol gemakkelijk aanpasbare grafieken en objecten, brengt Vizlib Qlik Sense naar een geheel nieuw niveau En, het wordt ook nog eens volledig ondersteund. Volledig. Ondersteund.

Gebruiksgemak

Er zijn geen extra codeervaardigheden vereist. Bouw gewoon voort op de Qlik-uitdrukkingen die u al kent!

Aanpasbaar

Volledige controle over alle aspecten van uw visualisaties. Maak het helemaal naar je zin en breng je identiteit tot leven.

Upgrades

Upgrades, nieuwe uitbreidingen en bugfixes zijn inbegrepen in de prijs van uw abonnement. Meerdere versies worden ondersteund.

Volledig ondersteund

U bent verzekerd van compatibele visualisaties in elke Qlik-omgeving, ook wanneer u Qlik naar de nieuwste release brengt.

Vizlib Producten

Library

Ontworpen voor dashboarding.

Self-service

Ontworpen voor ad-hoc gegevensverkenning.

Collaboration

Ontworpen om inzicht om te zetten in actie.

Finance

Lever onverslaanbare winst- en verliesrekeningen en balansen.

Gannt

Ervaar visuele planning.

Ontdek hoe Vizlib uw analyses een boost kan geven

Waarom laat u ons u niet overtuigen? Plan een demo in en praat met een van onze experts!

Book a demo!

Library

Creëer pixelperfecte dashboards met Vizlib Library. Zonder twijfel het krachtigste product voor visuele analyse voor Qlik Sense.

Zet Gebruikers In Hun Kracht

Vizlib Library is verreweg het krachtigste product voor visuele analyse voor Qlik Sense. Het stelt gebruikers in staat om de native mogelijkheden van Qlik opnieuw te definiëren zonder een enkele regel code.

20+ Grafieken

Met toegang tot meer dan 20 afzonderlijke grafieken kunnen gebruikers intuïtieve, interactieve toepassingen ontwikkelen voor elke gebruikssituatie en oplossingen bereiken die anders onmogelijk zouden zijn.

Volledig Aanpasbaar

Volledig aanpasbaar, ondersteund en boordevol geavanceerde kant-en-klare mogelijkheden.

Advanced Analytics

Profiteer van geavanceerde analyses, analyseer ervaringen in Viztips, definieer snelkoppelingen via acties en automatiseer workflows.

Self-Service

De ultieme oplossing voor verkenning en ah-hoc rapportage. Maak data toegankelijk en ondersteun een datageletterde cultuur.

Ad-Hoc Verkenning

Vizlib Self-Service is ontworpen voor ad-hoc gegevensverkenning en rapportage in Qlik Sense.

Interactieve Rapporten

Ondersteun apps met geavanceerde functionaliteiten die data laten spreken met interactieve rapporten.

Vergroot Het Bereik Van Data

Self-Service combineert een reeks selfservice-functies die bedrijven in staat stellen om het bereik van data-analyse binnen een organisatie uit te breiden.

Collaboration

Benut de kracht van gezamenlijke analyse- en terugschrijf-mogelijkheden om de analysecyclus in Qlik Sense te sluiten.

Writeback Table

Alleen-lezen dashboards behoren tot het verleden. Met de Vizlib Writeback Table kunt u eenvoudig gegevenspunten of hele rijen rechtstreeks in uw dashboards bewerken, bijwerken en becommentariëren, terwijl u in de analysestroom blijft. Het lijkt een beetje op spreadsheets in Qlik Sense, maar dan een stuk krachtiger.

Elimineer Spreadsheetrisico

Met Vizlib Writeback Table kunt u de foutgevoelige handmatige stappen die nodig zijn voor het onderhouden van meerdere spreadsheets overslaan en rechtstreeks in Qlik Sense met uw gegevens werken. Van beheerchaos naar één enkele bron van waarheid!

Teamwork

Bij Vizlib Teamwork draait alles om collectieve intelligentie en het samenbrengen van uw team en gegevens in Qlik Sense. Met in-context communicatie en realtime gesprekken in uw dashboards kunnen teams binnen enkele minuten vragen stellen en beantwoorden, bespaar tijd en maak betere beslissingen.

Input Forms

Met Vizlib Input Form kunt u gebruikersinvoer vastleggen en nieuwe gegevenspunten invoeren in uw gepubliceerde Qlik Sense-apps. En door verbinding te maken met eindpunten met behulp van REST, kan het Vizlib-invoerformulier dynamische gegevens naar bijna elke zakelijke tool verzenden – van een ander systeem, zoals uw CRM, naar e-mail of Slack of een uitvoerbestand (zoals .csv of .qvf).

Finance

Moderniseer uw rapportage in Qlik Sense met vertrouwde, realtime financiële gegevens. Future-fit finance begint hier.

Eén Bron Van De Waarheid

Breng bedrijfsgegevens uit meerdere bronnen samen voor directe, nauwkeurige rapportage. Neem duidelijke beslissingen door ervoor te zorgen dat iedereen met dezelfde alleen-lezen gegevens werkt, waardoor er geen ruimte is voor handmatige fouten en verkeerde interpretaties. Combineer kwaliteitsgegevens met duidelijke visuals voor nauwkeurige en tijdige financiële inzichten – één enkele bron van waarheid.

Meer Automatisering

Neem de last van handmatige gegevensconsolidatie uit meerdere bronnen weg door automatisch rapporten te genereren met Qlik + Vizlib Finance – plan dagelijkse of automatische herlaad taken per uur. Maak handmatige rapportage en fouten tot het verleden. En stel uw financiële team in staat om automatisch snelle, efficiënte en impactvolle P&L’s en balansrapporten te leveren!

Flexibele Data Verkenning

Drill-down om gegevens op elk niveau te verkennen, van een breed, geaggregeerd bedrijfsoverzicht tot op transactieniveau. Onbeperkte granulariteit, gegevensgroottes en geschiedenis van financiële gegevens met snelheid op maximaal vijf dimensieniveaus. Uw team en de financiële gegevensconsumenten in uw organisatie profiteren van de volledige kracht van flexibele analyse. Een intuïtieve en probleemloze reis naar inzichtelijke antwoorden.

Gebruiksklare Sjablonen

Vooraf ontworpen ‘out-of-the-box’-sjablonen besparen ontwikkelaars waardevolle tijd bij het maken van rapporten. Met templates zijn rapportages makkelijker te updaten en te onderhouden, ook als de structuur van de winst en verlies verandert of nieuwe rekeningen worden toegevoegd.

Gantt

Naadloze projectplanning voor het bijhouden van de voortgang en het optimaliseren van middelen in Qlik Sense.

Houd De Voortgang Bij

Bewaak de voortgang van taken en workflows eenvoudig met aangepaste mijlpalen en aangepaste perioden om direct prioriteiten te stellen en te optimaliseren. Breng vrije tijd in kaart om uw middelen beter te beheren en kritieke afhankelijkheden te voorkomen.

Meer Context Bij Hover

Krijg het grotere beeld van specifieke projectgegevenspunten met insluitbare HTML-tooltips. Ondersteun de reis naar inzichten met aanvullende informatie die meer betrokkenheid en diepere gegevensverkenning aanmoedigt.

Begeleide Visuele Oriëntatie

Versnel inzichten door de aandacht van de gebruiker te trekken en meer context aan uw planning toe te voegen met visuele aanwijzingen zoals referentielijnen en voortgangsbalken.

Meer Projectinzichten

Versnel de tijd-tot-inzicht en creëer meer waarde wanneer u Vizlib Gantt combineert met de visualisatie wow van Vizlib Library. Bied een meer begeleide, actiegerichte gebruikerservaring die aandacht op kritieke factoren richt en uw project dichter bij voltooiing houdt!

“Vizlib heeft ons alle opties gegeven die we zochten waardoor we de kracht van de Qlik Engine kunnen gebruiken met de beste visualisaties.”

 

 

-Klant getuigenis

Producten

Vizlib – Demo

Bent u net zo enthousiast over de mogelijkheden van Vizlib als wij? Aarzel dan niet en laat ons u tonen hoe eenvoudig het is.

Vizlib – Proof of Concept

Bent u overtuigd maar heeft u hulp nodig om de mensen om u heen te overtuigen? Laten we samen een demo geven vanuit uw omgeving en samen met u de waarde van Vizlib bewijzen.