NPrinting

NPrinting

Klaar om uw rapporten verder te brengen dan een eenvoudige, eendimensionale pagina? Qlik NPrinting is bedrijfsrapportage die precies dat doet. Het stelt organisaties in staat om snel mooie rapporten te maken, te beheren en te delen, met behulp van gegevens en analyses uit Qlik Sense en QlikView voor maximale waarde.

Get in touch!

Maak geweldige rapporten

Combineer meerdere analysebronnen om rapporten met een hoge resolutie te maken in alle populaire formaten.

Learn more Path

Beheer uw rapporten vanaf één platform

Breng uw analyses en rapportages samen, veilig en op schaal.

Learn more Path

Direct delen of publiceren op meerdere kanalen

Trek de aandacht van anderen met meerdere bezorgkanalen, on-demand rapportage en selfservice-abonnement.

Learn more Path

Maak geweldige rapporten

Met Qlik NPrinting kunt u fantastische rapporten maken in alle populaire formaten, waaronder Microsoft Office PowerPoint®, Excel® en Word. U hoeft alleen maar bestaande tabellen, grafieken en objecten te slepen en neer te zetten. Werk rechtstreeks vanuit uw Office-geformatteerde rapporten met de gegevens achter uw grafieken. Met Qlik NPrinting kunt u meerdere Qlik Sense- of QlikView-objecten combineren in één rapport. Bouw uw analyse vervolgens één keer op en maak er rapporten van – zonder nabewerking. Maak rapporten van professionele kwaliteit in geavanceerde lay-outs via een PixelPerfect-bibliotheek, zodat u alle resolutie, opmaak en grootte van tekst en afbeeldingen krijgt die u wilt en nodig hebt.

  • Integratie met alle populaire documentformaten
  • Eén rapport van meerdere apps en analysebronnen
  • Hoogste resolutie, kwaliteit en nauwkeurigheid
Back to top Path

Beheer vanaf één platform

Eindelijk kunnen u en uw team één analyse- en rapportage-oplossing gebruiken om verder te verkennen, dieper te graven en het hele verhaal achter uw gegevens te ontdekken. Laat uw rapporten opvallen met bestaande gegevensmodellen en visualisaties van Qlik Sense en QlikView, of ingesloten koppelingen naar Qlik-analyse-apps om meer te ontdekken. Qlik NPrinting is op schaal gebouwd en veilig voor bedrijven. Voer taken tegelijkertijd uit, zelfs tijdens rapportages met grote volumes. Ontdek Qlik NPrinting beveiliging en filters op rijniveau.

  • Eén platform voor analyse en rapportage
  • Enterprise schaalbaarheid
  • Veilige, datagedreven aanpak
Back to top Path

Rapporten rechtstreeks delen of publiceren op meerdere kanalen

Breng uw rapporten op het juiste moment via de juiste kanalen bij de juiste mensen. Verspreid ze volgens aangepaste schema’s of alleen als aan de voorwaarden is voldaan. Met Qlik NPrinting kunt u centraal aangepaste rapporten plannen, genereren en leveren via e-mail, uw bedrijfsdirectory, het web, Qlik NPrinting NewsStand-portal of naar de Qlik Sense-hub. Qlik helpt u bij het verkennen van gegevens en visualisaties en vraagt vervolgens alleen rapporten aan over de selecties die u kiest. En rapportafnemers hebben de mogelijkheid om de Qlik NPrinting NewsStand van het web te gebruiken, een self-service manier om rapporten online te verkennen, bekijken, downloaden en erop te abonneren via één veilige en gecentraliseerde portal. Geen IT-middelen meer nodig.

  • Levering via meerdere kanalen
  • Rapportage op aanvraag
  • Self-service
Back to top Path

De juiste optie kiezen

We zijn ervan overtuigd dat de producten van Qlik u in staat zullen stellen een solide investeringsrendement te behalen met lagere totale eigendomskosten. Wat uw behoeften ook zijn, samen kunnen we ervoor zorgen dat u de optie kiest die bij u, en uw organisatie past.