Enable everyone in your organization — regardless of technical skill — to make data-driven decisions and take action with AI-powered insight.

Ga van passive naar active analytics

Stel al uw medewerkers in staat om gegevensgestuurde beslissingen te maken and de juiste acties op het juiste moment te ondernemen.

Trots partnerschap

Door een trotse samenwerking met Qlik van meer dan tien jaar bieden we een service met een end-to-end oplossingen voor het ontsluiten van waarde uit data. Qlik stelt bedrijven over de hele wereld in staat sneller te handelen, slimmer te werken en voorop te lopen.

#1 in Business Waarde!

Degenen die business intelligence elke dag gebruiken, weten dit het beste. ARC, een bekende organisatie voor het analyseren van bedrijfssoftware, ondervroeg 2500 BI-gebruikers voor zijn BI & Analytics Survey 22. Ook deze keer gaven ze de voorkeur aan Qlik. Klantervaring, zakelijke voordelen, verkoopervaring, query-prestaties, functionaliteit, flexibiliteit en gebruiksgemak waren allemaal top-KPI’s voor Qlik.

Van Passive naar Active!

Onze toonaangevende analyse-ervaring wordt mogelijk gemaakt door de unieke associatieve technologie van Qlik. Stel uw gebruikers in staat om te verkennen op denk-snelheid, altijd in context, en schaalbaar. Dat is niet niks. Daarom gaat Qlik verder dan analyses en dashboards gebaseerd op zoekopdrachten.

Start met Qlik Sense

Ervaar waarom meer dan 38.000 klanten Qlik vertrouwen. Verken uw data met gemak en geneer snel inzichten.

  • Verbind met, en combineer data uit honderden verschillende bronnen
  • Best-in-class visualisatie en discovery binnen handbereik
  • Krijg automatisch door AI gegenereerde inzichtensuggesties

Superieure analyse-engine

Diepere interactiviteit. Bredere context. Bliksemsnel. Niemand anders vergelijkt.

De unieke associatieve technologie van Qlik brengt ongeëvenaarde kracht naar de kern van zijn toonaangevende analyse-ervaring. Stel al uw gebruikers in staat vrij te verkennen met de snelheid van het denken met lichtsnelheidsberekeningen, altijd in context en schaalbaar.

Het is technologie in de kern. En dat is de reden waarom Qlik Sense u ver buiten de grenzen van op query’s gebaseerde analyses en dashboards brengt.

Stimuleer datageletterdheid

Qlik Sense gebruikt AI om uw gebruikers te helpen gegevens effectiever te begrijpen en te gebruiken, cognitieve vooroordelen te minimaliseren, ontdekkingen te vergroten en datageletterdheid te verhogen.

Krijg analyses met een uitgebreide reeks aan mogelijkheden:

  • Door AI gegenereerde analyses en inzichten
  • Geautomatiseerde creatie en gegevensvoorbereiding
  • Zoeken en natural language interactie
  • Machine learning en voorspellende analyses

Ga van passive naar active analytics

Benut elk moment met intelligente waarschuwingen, krachtige samenwerking, mobiele en embedded analytics en geautomatiseerde triggering van acties.

Organisaties hebben behoefte aan een dynamische relatie met informatie die het huidige moment weerspiegelt. Traditionele, passieve BI schiet tekort. Qlik combineert een realtime datapijplijn met actiegerichte analysemogelijkheden, waardoor Active Intelligence ontstaat dat actuele inzichten biedt en directe actie stimuleert.

Hoogwaardig SaaS- en hybride cloud platform

De technologie van Qlik is erop gericht u volledige controle te geven over uw gegevens en analyses, en ondersteunt elke combinatie van openbare cloud, privé cloud en on-premises sites.

Qlik Sense maakt deel uit van het Qlik Active Intelligence Platform®, mogelijk gemaakt door Qlik Cloud®. Organisaties van elke omvang krijgen ongeëvenaarde analyseprestaties en flexibiliteit. Implementeer een volledige SaaS-oplossing voor ondernemingen of gebruik Qlik Forts, de enige hybride service die SaaS-analyse uitbreidt tot waar uw gegevens zich ook bevinden.

De juiste optie kiezen

We zijn ervan overtuigd dat de producten van Qlik u in staat zullen stellen een solide investeringsrendement te behalen met lagere totale eigendomskosten. Wat uw behoeften ook zijn, samen kunnen we ervoor zorgen dat u de optie kiest die bij u, en uw organisatie past.