QlikView

QlikView

Het moderne analysetijdperk begon echt met de lancering van QlikView en de baanbrekende associatieve engine waarop het is gebouwd. Wij hebben jarenlange praktijkervaring in implementatie en optimaal gebruik.

Get in touch!

Trots partnerschap

Door een trotse samenwerking met Qlik van meer dan tien jaar bieden we een service met een end-to-end oplossingen voor het ontsluiten van waarde uit data. Qlik stelt bedrijven over de hele wereld in staat sneller te handelen, slimmer te werken en voorop te lopen.

#1 in Business Waarde!

Degenen die business intelligence elke dag gebruiken, weten dit het beste. BARC, een bekende organisatie voor het analyseren van bedrijfssoftware, ondervroeg 2500 BI-gebruikers voor zijnBI & Analytics Survey 22. Ook deze keer gaven ze de voorkeur aan Qlik. Klantervaring, zakelijke voordelen, verkoopervaring, query-prestaties, functionaliteit, flexibiliteitengebruiksgemak waren allemaal top-KPI’s voor Qlik.

Van Passive naar Active!

Onze toonaangevende analyse-ervaring wordt mogelijk gemaakt door de unieke associatieve technologie van Qlik. Stel uw gebruikers in staat om te verkennen op denk-snelheid, altijd in context, en schaalbaar. Dat is niet niks. Daarom gaat Qlik verder dan analyses en dashboards gebaseerd op zoekopdrachten.

QlikView

Het moderne analysetijdperk begon echt met de lancering van QlikView. De klassieke analyseoplossing van Qlik en de baanbrekende associatieve analyse-engine waarop het is gebouwd. Het zorgde voor een revolutie in de manier waarop organisaties data gebruiken, met intuïtieve visuele exploratie, die business intelligence bereikbaar maakte voor meer mensen dan ooit.

Hoewel het niet meer actief wordt verkocht, blijft QlikView ontwikkelingen genieten, zij het horizontaal. Dit betekent dat Qlik geen nieuwe functionaliteit zal toevoegen, maar wel verbeteringen aan QlikView zal blijven leveren. Deze verbeteringen omvatten: bruikbaarheids- en prestatieverbeteringen, ondersteuning voor belangrijke frameworks en platformen, en functies die het uitgebreide gebruik van QlikView in de Qlik Sense SaaS-hub ondersteunen.

Overstappen van QlikView naar Qlik Sense

Gebruikt u nog steeds QlikView? Dat begrijpen we wel. Maar misschien is het tijd om de mogelijkheden te ontdekken die Qlik Sense biedt. Gelukkig zijn er verschillende opties die uw overgang mogelijk maken, waarvoor u QlikView niet hoeft te verwijderen.

QlikView en Qlik Sense samen gebruiken

 • Krijg recht op Qlik Sense Enterprise – kies voor SaaS of Client-Managed implementatie
 • Behoud QlikView-voetafdruk en gebruik vertrouwde QlikView-applicaties
 • Gebruik Qlik Sense voor nieuwe toepassingen en use cases
 • Overgang naar Qlik Sense in uw eigen tempo
 • Dezelfde gebruikers hebben toegang tot beide producten

Zet QlikView Apps om naar Qlik Sense

 • Converteer QlikView-apps naar Qlik Sense (gratis hulpprogramma’s beschikbaar om te faciliteren)
 • Maak gebruik van bestaande gegevensmodellen, analyse-expressies en QVD’s
 • Gebruik Qlik Sense voor nieuwe toepassingen en use cases

Qlik Sense-licenties toevoegen als een netto nieuwe implementatie

 • Moderniseer zonder bestaande QlikView-implementaties te verliezen.
 • Ondersteun het volledige spectrum van gebruiksscenario’s voor analyse om te voldoen aan de vereisten van uw veranderende organisatie.
 • Maak gebruik van augmented analytics en de cognitieve engine voor gespreksanalyse, verkenning, zoeken en gegevensvoorbereiding.

Aanvullende analytische mogelijkheden van Qlik Sense

Eigenschap en FunctieQlik SenseQlikView
Associatieve exploratie
Augmented Intelligence
Dashboarding/geleide analyses
Beheerde selfservice-analyse
Visuele gegevensvoorbereiding
Geavanceerde gegevensvoorbereiding
Brede gegevensconnectiviteit
Modern platform gebouwd op open API’s
SaaS/Multi-Cloud
Offline mobiel

Learn more about Qlik Sense Path

De juiste optie kiezen

We zijn ervan overtuigd dat de producten van Qlik u in staat zullen stellen een solide investeringsrendement te behalen met lagere totale eigendomskosten. Wat uw behoeften ook zijn, samen kunnen we ervoor zorgen dat u de optie kiest die bij u, en uw organisatie past.