Data is our DNA

Data & Analytics is what we do, it is our expertise. Our mission is to help our customers derive value from their Data & Analytics environment. For this we use user-friendly technologies that allow us to tell the story behind the data.

Wij zijn Bitmetric

Data & Analytics is ons vak. Onze missie is om onze klanten betere keuzes te laten maken met het gebruik van data. Dit bereiken we met gebruiksvriendelijke technologie├źn die complexe zaken eenvoudig en toegankelijk maken. Met Bitmetric haalt u het maximale rendement uit uw investering in data.

Experts in Data

Als team schakelen wij snel en hebben we een passie voor data en automatisering. Wij gaan graag uw Data & Analytics uitdagingen aan. We combineren een bewezen aanpak, de Bitmetric Blueprint, met vindingrijkheid en een scherpe focus op de context van uw bedrijf. Dit betekent dat we oplossingen leveren die niet alleen robuust en onderhoudbaar zijn, maar ook naadloos in uw omgeving passen.

The Bitmetric Team at QlikWorld 2

Onze waarom?

Omdat wij geloven dat data oplossingen complexe problemen inzichtelijk maken zodat klanten betere beslissingen kunnen maken.

Altijd een stapje voor

Wij werken vanuit onze vier kernwaaden; deskundigheid, vindingrijkheid, klantgerichtheid en authenticiteit. Onze visie is om iedereen de kracht van data te laten ontdekken.

Deskundig

Wij zijn een autoriteit op Qlik. En dat is niet iets dat wij zomaar zeggen, wij laten dit ook zien. Met ons wereldwijde netwerk van specialisten kunnen wij iedere data-uitdaging aan.

Vindingrijk

We worden uitgedaagd door problemen en vinden altijd een oplossing. We zijn nieuwsgierig naar nieuwe technieken en ontwikkelingen, dit laat ons bloed sneller stromen en hebben het lef om deze toe te passen.

Klantgericht

We leveren oplossingen die een bijdrage leveren aan de doelen van de klant en maken complexe zaken inzichtelijk. We houden ervan om complexe zaken begrijpelijk te maken. We denken kritisch mee met onze klanten en voegen hiermee waarde toe.

See what our clients say about us Path

Authentiek

Ook al zijn we de experts we blijven onszelf. Iedereen kan bij ons terecht. We zijn een klein team aan specialisten dus we hebben korte lijnen. We doen ons niet anders voor dan we zijn.

The Bitmetric Team

Kom bij ons werken

Wil jij werken binnen een informeel en innovatief team waar vakmanschap, kennisdeling en zelfontwikkeling hoog in het vaandel staan? Dan is werken bij Bitmetric misschien wel wat voor jou.

Job openings

Leer het vak

Ben je op zoek naar een voorsprong in de wereld van Data & Analytics? Dan hebben wij een programma wat bij jou past. Wordt een volwaardig Data & Analytics Consultant onder onze begeleiding.

Een selectie van de bedrijven die wij helpen om het meeste uit hun data te krijgen.

See what our clients say about us Path