Because time matters

Eliminate tedious and repetitive data preparation tasks, generate code & documentation automatically with TimeXtender, and free your time for higher-impact analytics projects.

Hoe het werkt

TimeXtender overlapt naadloos uw gegevensopslaginfrastructuur, maakt verbinding met elke gegevensbron en integreert alle krachtige mogelijkheden voor gegevensvoorbereiding die u nodig hebt in een eenvoudige oplossing met slepen en neerzetten.

Get in touch!

Why we ♥ TimeXtender

Implementeer snel een solide basis voor uw analyseomgeving. Haal alle relevante documentatie op zonder gedoe. Elimineer het moeizame en bespaar tijd voor het interessante werk.

Weinig Code

Bouw 10x sneller een data-estate door automatisch alle code en documentatie te genereren.

Read more Path

Flexibel

Snelle gegevensopname en voorbereiding terwijl je eenvoudig kunt schalen om aan toekomstige analysebehoeften te voldoen.

Read more Path

Geïntegreerd

Integreer alle krachtige functies en mogelijkheden die je nodig hebt in één enkele, uniforme oplossing.

Read more Path

High-End

TimeXtender levert een vertrouwde, betrouwbare en veilige oplossing voor organisaties van elke omvang.

Read more Path

Zo Werkt TimeXtender

Integreer snel je losse data in een data lake, modelleer je datawarehouse en definieer datamarts voor meerdere BI-tools en endpoints – dit kan allemaal binnen een eenvoudige, drag-and-drop gebruikersinterface.

Book a demo!

Weinig Code

Bouw 10x sneller een data-estate door automatisch alle code en documentatie te genereren.

Automatisch Code Genereren

TimeXtender genereert automatisch T-SQL-code voor het opschonen, transformeren en valideren van gegevens. Dit voorkomt dat je talloze regels met SQL-code handmatig hoeft te schrijven, te controleren en debuggen.

Drag-And-Drop Interface

TimeXtender biedt alle krachtige mogelijkheden die je nodig hebt voor de opname en voorbereiding van gegevens in een eenvoudige, eenduidige gebruikersinterface met drag-and-drop.

Slimmere Pijplijnen

Door de op metadata gebaseerde aanpak kun je wanneer er een wijziging in je gegevensbronnen of systemen wordt aangebracht, deze wijzigingen met slechts een paar klikken direct doorvoeren in de gehele pijplijn.

Data Laden Automatisch Optimaliseren

TimeXtender optimaliseert het laden van gegevens door te leren van eerdere uitvoeringen – hierdoor is het handmatig instellen en onderhouden van objectafhankelijkheden en het handmatig optimaliseren van orkestratietaken niet langer nodig.

Flexibel

TimeXtender maakt snelle gegevensopname en voorbereiding mogelijk, terwijl je eenvoudig kunt schalen om aan toekomstige analysebehoeften te voldoen.

Self-Service Analytics

Transformeren en samenvoegen kan worden gedaan zonder handmatig programmeren, waardoor BI & analytics-experts eenvoudig dataproducten kunnen maken die kunnen worden ingezet in meerdere visualisatietools (zoals Power BI, Qlik, of Tableau).

Opslag Wijzigen Zonder Code

Met TimeXtender kun je eenvoudig een nieuwe opslag (of server) aanwijzen en de code wordt automatisch bijgewerkt als dat nodig is voor je gewijzigde project.

Makkelijk Overdragen Tussen Omgevingen

TimeXtender schrijft je code voor je, waardoor je eenvoudig van development naar testen en dan naar productie gaan, zelfs als deze omgevingen zich op verschillende Data Platforms bevinden.

Snel Implementatiemodellen Wijzigen

Het maakt niet uit of je nou kiest voor een cloud-, lokale of hybride benadering – je kunt TimeXtender eenvoudig naar de nieuwe locatie wijzen en het genereert en installeert alle benodigde code om je nieuwe implementatie te bouwen en te vullen.

Geïntegreerd

TimeXtender integreert alle krachtige functies en mogelijkheden die je nodig hebt in één uniforme oplossing.

Vervang Een Stack

Vervang een hoop dure, complexe tools met een enkele, uniforme oplossing – 70% minder bouwkosten – zonder verlies van flexibiliteit of vermogen.

Datakwaliteit & -prestaties

TimeXtender biedt ingebouwde gegevenskwaliteitsregels en waarschuwingen, en maakt daarbij gebruik van machine learning om de Intelligent Execution Engine & Performance Recommendations te ondersteunen.

Documentatie Automatisch Genereren

TimeXtender genereert automatisch volledige, end-to-end documentatie van je gehele data-estate – stelt gebruikers gerust dat hun gegevens volledig, accuraat & betrouwbaar zijn.

Snelle Impactanalyses

Aangezien TimeXtender al je bedrijfsregels opslaat als metadata, kun je met TimeXtender eenvoudig de impact evalueren van het wijzigen van een gegevensbron, een gegevensveld of een transformatie.

High-End

TimeXtender levert een vertrouwde, betrouwbare en veilige oplossing voor organisaties van elke omvang.

Holistisch Beheer

Door metadata te gebruiken om het model aan te sturen en de code te implementeren, heeft TimeXtender nooit enige toegang tot of controle over je daadwerkelijke gegevens – elimineer beveiligingskwetsbaarheden en compliance-problemen, terwijl je een volledig beeld krijgt van wat er gebeurt in je volledige data-estate.

High-End Beveiliging

Met de beveiligingsfuncties van TimeXtender kun je eenvoudig databaserollen maken – beperk de toegang tot specifieke weergaven, schema’s, tabellen en kolommen (machtigingen op objectniveau) of specifieke gegevens in een tabel (machtigingen op gegevensniveau).

Compliant

TimeXtender ondersteunt compliance-vereisten voor AVG, HIPAA en Sarbanes Oxley, of je eigen interne normen.

“Er wordt vaak gezegd dat data de nieuwe olie is. In dit voorbeeld is TimeXtender de raffinaderij die ons helpt onze data naar een hoger niveau te tillen.”

 

 

-Client testimonial

Producten

TimeXtender – Demo

Bent u net zo enthousiast over de mogelijkheden van TimeXtender als wij? Aarzel dan niet en laat ons u tonen hoe eenvoudig het is.

TimeXtender – Proof of Concept

Bent u overtuigd maar heeft u hulp nodig om de mensen om u heen te overtuigen? Laten we samen een demo doen op uw omgeving en met u de waarde van TimeXtender bewijzen.