Afdelingen

Bent u klaar voor uw oplossing?

Als u meer wilt weten over hoe we u kunnen helpen de analyses en bedrijfsprestaties te verbeteren, dan horen wij dat graag.

Contact us

Compliance

Compliance en risicobeheer kunnen voor elke organisatie overweldigend zijn. Weten hoe u uw gegevens kunt beschermen, risico’s kunt aanpakken of uw audits kunt verbeteren. Data governance, inzicht in werkprocessen en het snel opsporen van afwijkingen helpen om risico’s te beperken en effectief te reageren op wettelijke vereisten.

Finance

Realtime rapportage en platform-onafhankelijke validatie van financiƫle cijfers blijven uitdagingen voor veel bedrijven. Wij kunnen u helpen inzicht te geven in de verschillende stappen van uw purchase-to-pay-proces.

HR

Hoe groot uw bedrijf ook is, onze HRM-dashboards en -rapporten helpen u een nieuw perspectief te krijgen. Realtime inzicht in personeelsbestand, retentiepercentages of ziekteverzuim. Onze kennis van rapportage helpt om de efficiĆ«ntie van uw team te verhogen, risico’s te minimaliseren en de bedrijfskosten te verlagen.

IT

Analytics ondersteunt IT-professionals door een compleet en to-the-point overzicht van helpdeskgegevens te geven. Verbeter het volgen van problemen en signaleer mogelijke verstoringen voordat ze zich voordoen. Help uw collega’s om feitelijk inzicht te krijgen in uw prestaties.

Marketing

Besteedt u veel tijd aan het verzamelen van gegevens? Zijn de inzichten oud als de analyse klaar is? Een volledig beeld van uw klantgegevens, krijg realtime inzicht in de effectiviteit van campagnes? Of u nu handmatig een basket analysis uitvoert of snellere demand forecasting nodig heeft, wij kunnen u helpen bij uw datagestuurde marketingstrategie.

Sales

Krijg inzicht in uw conversiepercentages, omzetpijplijnen en prognoses. Combineer transactiegegevens met uw CRM-systeem en andere tools. Verken uw gegevens om uw targeting-kwaliteit te verbeteren en mogelijkheden voor up- en cross-sell te ontdekken.