Branches

Uw bedrijf begrijpen

Data & analytics hebben hun weg gevonden naar elke moderne werkplek. Tegelijkertijd is er zelden een one-size-fits-all oplossing. Elke branche heeft te maken met zijn eigen unieke reeks uitdagingen en doelstellingen. Door onze brede en uitgebreide ervaring kunnen wij u helpen data & analytics oplossingen succesvol te implementeren, binnen de context van uw branche.

Contact us

Bankieren

Bankieren verandert snel door data- en FinTech-gedreven transformaties. Maar ook door de verhoogde verwachtingen van financieel mondige consumenten en regelgevers. Het kennen van uw klant, het opnieuw bedenken van processen en het beheren van nieuwe zakelijke kansen, terwijl u risico en beloning in evenwicht houdt, zijn beslissend voor succes. Wij kunnen u helpen uw digitale banktransformatie te versnellen.

Media

Inzicht in en nauwkeurig reageren op de eisen van kijkers, abonnees en adverteerders is van vitaal belang voor elk mediabedrijf. Naast het optimaliseren van programma’s voor het werven en behouden van klanten, is reclame een drijvende kracht achter het bouwen van innovatieve gegevensoplossingen en het beheren van de steeds veranderende privacyregelgeving. Wij laten u graag zien hoe u meer inzichten kunt krijgen en uw data initiatieven kunt versnellen.

Verzekering

De verzekeringssector is al langer sterk afhankelijk van gegevens en heeft veel baten gezien van het koppelen van analyses aan processen. Of het nu gaat om het optimaliseren van prestaties met predictive analytics, het verbeteren van risico-inschattingen of het verlagen van de kosten in een claimproces. We kunnen u helpen bij het optimaliseren van de gebruiksscenario’s van data en zorgen voor een duurzame bedrijfsgroei.

Mode

Data-analyse wordt snel een onmisbaar onderdeel van de mode-industrie. Of het nu gaat om het verstrekken van realtime informatie aan de merchandisingsafdeling, het optimaliseren van collectieontwikkeling of verkoopprognoses, Bitmetric is in staat om de optimale dashboarding en tools te bieden. Wij helpen u waardevolle inzichten te verwerven in alle aspecten van uw bedrijf. ptimaliseer de voorraadomloop en doorverkoop, beperk overproductie, beheer vroege aankopen of productielimieten. Met onze diepgaande kennis helpen we u bij het ondersteunen van elke afdeling.

E-commerce

Zakelijke beslissingen die worden ondersteund door data hebben veel meer kans van slagen. Uw gegevens kunnen analyses stimuleren om het gedrag van klanten te begrijpen, markttrends te volgen en verkopen te voorspellen. Het is essentieel om een volledig beeld te hebben van uw klantreis. We kunnen de gegevens overal vandaan halen, of het nu vanuit Amazon, Shopify, Google Analytics of verschillende sociale-mediaplatforms is. Met onze kennis kunt u uw populaire of winstgevende producten identificeren, uw topklanten vinden en controle houden over uw verkopen en marges.

Gezondheidszorg

Afgezien van algemene inzichten in facility management, personeel- of financiële-planning, komen veel van de uitdagingen waarmee de gezondheidszorg te maken heeft, voort uit de samenwerking met belanghebbenden en interoperabiliteit. Het vertrouwen van medewerkers en patiënten in het gebruik van zorggegevens vergroten, terwijl tegelijkertijd de privacy proactief wordt beschermd en de normen proactief nageleefd worden. Met welke aspecten u ook hulp nodig heeft tijdens uw datareis, wij hebben de ervaring en professionals die bij u passen.

Logistiek

Versterk beslissingen met realtime analyses op WMS, TMS en andere systemen, zowel intern als extern. Verbeter de operationele efficiëntie door de klantvraag inzichtelijk te houden, de kwaliteit van operationele processen te monitoren en cruciale operaties te digitaliseren. Het is een continu leerproces dat wij graag voor u faciliteren.

Retail

De rol van de winkel verandert. Hoewel winkels nog steeds het primaire verkoopkanaal zijn, veranderen ze in centra voor klantbetrokkenheid en cruciale supply chain-hubs. Of u nu inzichten direct op de winkelvloer nodig hebt, bruikbare meetgegevens op schaal nodig hebt, omnichannel-analyses wilt leveren of de voorraad wilt optimaliseren van supply chain tot schap, wij helpen u het niveau te bereiken dat u nodig heeft.