023-2302062 info@bitmetric.nl

Vacatures

Welkom bij Bitmetric

Werken bij Bitmetric

Tevreden klanten en plezier in ons werk. Daar draait het om bij Bitmetric. Plezier in ons werk halen wij uit het aanpakken, uitpluizen én oplossen van pittige uitdagingen. En daar worden onze klanten weer blij van. Bij Bitmetric zijn wij gedegen en vertrouwde consultants en adviseurs die leveren wat klanten écht nodig hebben en een langdurige klantrelatie opbouwen.

Omdat onze aanpak steeds meer klanten aanspreekt hebben wij momenteel de volgende vacatures:

Ook open sollicitaties zijn welkom. Kun jij iets waarvan jij denkt dat wij het nodig hebben? Dan horen wij graag van je!

 

Hoe ziet onze sollicitatieprocedure er uit?

Duidelijkheid vooraf, zo gaan wij met onze klanten om dus ook met elkaar. Dit is wat je kunt verwachten wanneer je bij ons solliciteert:

 

Telefonische bevestiging

Na ontvangst van jouw sollicitatie wordt je binnen twee dagen door ons teruggebeld. Ook wanneer jouw profiel misschien niet (helemaal) matched met wat wij zoeken. Onbeantwoorde sollicitaties zijn niet cool.

Gesprek met Barry Harmsen

Barry is de oprichter van Bitmetric. In een persoonlijk gesprek bespreken jullie jouw kennis, ervaring, doelen en verwachtingen. Uiteraard zal Barry je ook meer vertellen over Bitmetric, onze werkwijze, projecten en ambities. Dit is een open en informeel gesprek. Het doel is een globale indruk te krijgen van jouw kennis en kunde, maar bovenal om een indruk te krijgen van de persoon achter de CV. Meestal is dit gesprek aan het einde van de dag, de eerste vraag is steevast “wat voor pizza wil je?”.

Gesprek met een collega

Bitmetric is een klein team. Sociale cohesie en inspraak in (grote) beslissingen vinden wij belangrijk. Vandaar dat het vervolggesprek met een directe collega is. Dit is wederom een open en informeel gesprek waarin je uit de eerste hand kunt horen hoe het dagelijkse werk bij Bitmetric er uitziet en wat je kunt verwachten. Het voornaamste doel van dit gesprek is om te bepalen of jij je in ons team thuis gaat voelen.

Technische assessment

De voorgaande stappen zijn vooral gefocust op jouw persoonlijkheid, motivatie en hoe je in ons team past. Wanneer jij en wij hier een goed gevoel bij hebben volgt een technische assessment. Hiervoor krijg je een korte case die je op eigen gelegenheid kunt maken. Dit kost je ongeveer twee uur.

(voor niet-technische vacatures hebben wij uiteraard een niet-technische assessment)

Presentatie

Na afronding van de case nodigen wij je nogmaals uit bij ons op kantoor. Ditmaal voor een presentatie van jouw resultaat voor ons (nagenoeg) volledige team. Wij zijn erg benieuwd naar jouw bevindingen en de keuzes die je in de case hebt gemaakt. Het doel van deze stap is om enerzijds inzicht te krijgen in jouw werk- en denkwijze en anderzijds om een indruk te krijgen van jouw presentatievaardigheden. Ook heb je direct gelegenheid om kennis te maken met het complete team.

Arbeidsvoorwaarden en startdatum

Wanneer alle stappen doorlopen zijn bespreken wij de arbeidsvoorwaarden en startdatum. Uiteraard zijn deze ook vooraf al globaal besproken, zodat niemand voor vervelende verrassingen komt te staan.