023-2302062 info@bitmetric.nl

TimeXtender Discovery Hub®

Discovery Hub® is de volgende generatie van data architectuur tools, die de implementatie en werking van de volledige gegevensinfrastructuur vereenvoudigt en automatiseert. Het is niet langer meer nodig om tal van hulpmiddelen samen te voegen, noch om na te denken over gegevensvoorbereiding of gedoe met lange handmatige ontwikkelingscycli op basis van complexe architecturale ontwerpen.

Met de eindeloze mogelijkheden om gegevens te visualiseren in hulpmiddelen zoals Power BI, Tableau en Qlik, wilt u gegevens in verschillende richtingen aanpassen. U wilt ook toegang krijgen tot meer gegevensbronnen, misschien met behulp van IT maar meestal zonder op hen te hoeven wachten of de hulp van externe consultants.

Wanneer verschillende gebruikers op verschillende manieren toegang hebben tot gegevensbronnen, ziet u problemen met de gegevenskwaliteit, wat resulteert in conflicterende rapporten. U en uw collega’s eindigen met silo’s van extracties en transformaties.

Discovery Hub® is een uitgebreide end-to-end-oplossing waarmee u eenvoudig gegevens uit een grote verscheidenheid aan gegevensbronnen kunt samenvoegen in één enkele versie van de waarheid. Het maakt automatisering ook mogelijk om gegevens te modelleren, zodat zakelijke gebruikers de gegevens eenvoudig kunnen begrijpen.

Tegelijkertijd worden gegevens correct gedefinieerd, zodat alle gebruikers van rapporten en analyses dezelfde taal spreken. Als inkomsten bijvoorbeeld zijn gedefinieerd als belasting, wordt deze definitie in de hele organisatie gebruikt, zonder misverstanden.

Door dit platform te combineren met uw keuze aan visualisatietools beschikt u over de volledige kracht van Business Intelligence (BI). Door Discovery Hub® te gebruiken als de solide basis voor uw analyseopstelling, creëert u een schaalbare, gestructureerde, bestuurde en veilige omgeving die binnen een compliant selfservice
Business Intelligence-framework ligt, zodat u in de buurt van real-time analyses op grote sets van gegevens.

Met behulp van Discovery Hub® kunnen zakelijke gebruikers, BI- en IT-ontwikkelaars samenwerken aan een flexibel, volledig geïntegreerd informatieplatform dat iteratieve workflows ondersteunt om snel rapporten en dashboards te maken. Hierdoor kunnen bedrijfsleiders kwaliteitsvolle zakelijke beslissingen nemen zonder de kernsystemen van het bedrijf te beïnvloeden.

Discovery Hub® van TimeXtender klanten helpt de klanten met toegevoegde waarde en grotere data-inzichten door:
  • Eenvoudige integratie en toegang tot een groeiende aantal gegevensbronnen van een organisatie
  • Definiëren en maken van nieuwe rapporten en visualisaties zonder te wachten totdat IT gegevensbronnen toevoegt
  • Vermijden van rapportagefouten als gevolg van wijzigingen in gegevensbronnen of serveromgeving

  • Consistentie toevoegen aan rapporten en KPI’s die zijn gemaakt via goed beheerde en gevalideerde gegevens
  • Verlaging van externe advieskosten en afhankelijkheid van interne IT
  • Verbetering van de schaalbaarheid, zodat Power BI, Tableau of Qlik voor de gehele onderneming kunnen worden uitgerold

Wilt u een korte demonstratie film zien? Klik dan hier

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van TimeXtender Discovery Hub® of de abonnementskosten en -voorwaarden? Neem dan contact met ons op via 023-2302062 of via ons contactformulier.