023-2302062 info@bitmetric.nl

Starten met Qlik

starten met qlik

QlikView en Qlik Sense zijn gebruiksvriendelijke tools die alle data in het RAM-geheugen laden en daardoor supersnel zijn. Je hoeft niet op een resultaat te wachten en krijgt daardoor direct inzicht in je data. Met Qlik kan je sneller inspelen op actuele informatiebehoeften en veranderingen. Dat is mooi, maar waar begin je? Wij hebben verschillenden oplossingen die je snel op weg helpen. Voor je het weet beschik je over snelle tools die nieuwe toepasbare inzichten geven.

Starten met Qlik, onze oplossingen

.

QLIKVIEW PERSONAL EDITION & QlIK SENSE DESKTOP. Dit is meestal het beginpunt om te starten met Qlik. Deze versies zijn gratis verkrijgbaar en hebben alle functionaliteit van de betaalde edities. Je krijgt daardoor een indruk van de krachtige engine die onder de motorkap zit. Download gratis QlikView Personal Edition of Qlik Sense Desktop.
QLIKVIEW FRONT-END TRAINING VOOR BEGINNERS. Na het installeren van QlikView heb je natuurlijk nog niet direct de vaardigheden om dashboards met deze tool te bouwen. Gelukkig kan je deze snel ontwikkelen. De meest snelle en effectieve manier daarvoor is het volgen van een beginnerstraining. Bij onze Front-End training doe je in twee dagen de basiskennis op voor het ontwerpen en bouwen van dashboards, analyses en rapporten in QlikView. Na deze training kan je meteen aan de slag. Op de pagina van de Bitmetric Academy staat ons complete trainingsaanbod.
QLIK HOSTING. Nadat een Qlik applicaties is gemaakt en getest, wordt het tijd om deze met de rest van de organisatie delen. Pas dan kan iedereen er zijn of haar voordeel mee doen. Qlik moet daarvoor op een server geïnstalleerd worden. Als je daarvoor al de mogelijkheden hebt, kan je dat zelf regelen. Serverruimte en hosting kunnen wij ook verzorgen. Dan is dat onderdeel gemakkelijk en snel voor je geregeld.
ONTWERPEN & OPZETTEN VAN DE QLIK-OMGEVING. Het ontwerpen en opzetten van een Qlik-omgeving kan je het beste meteen goed doen. Zie deze omgeving als een fundament waarop je later verder gaat bouwen. Je bent het best op de toekomst voorbereid als dit fundament solide en doordacht is. Wij hebben bij veel van onze klanten onder de motorkap gekeken. Wat er mis kan gaan weten wij daardoor als geen ander. Kan jij hulp gebruiken bij het inrichten van jouw omgeving? Laat het ons weten.
ONTWERPEN & ONTWIKKELEN QLIK-APPLICATIES. Het ontwerpen en ontwikkelen van Qlik-applicaties kunnen wij voor je verzorgen. Dan weet je zeker dat je meteen een kwalitatieve start maakt. Na het volgen van onze trainingen kan je hiermee natuurlijk ook zelf starten. Als het ingewikkeld wordt of als de kwaliteit gegarandeerd moet worden, kan je soms wel wat externe expertise gebruiken. Hoeveel hulp je daarbij kan gebruiken, bepaal je zelf. Wij werken volgens het volgende principe “do it for me”, “do it with me”, “do it yourself”. Bij “do it with me” is er sprake van actieve kennisoverdracht aan de interne medewerkers. Jouw droomapplicatie wordt opgeleverd en je leert er zelf ook van!
QLIK SUPPORT. Bij een nieuwe Qlik-omgeving is nog niet iedere organisatie erop toegerust om 1e en 2e lijns support te geven. Voor deze situatie biedt Bitmetric een oplossing. Onze Qlik-support is heel flexibel in te richten. Je neemt alleen van af waar je behoefte aan hebt.

Meer informatie

meer informatie
Wil je meer weten over starten met Qlik en een goed begin maken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij helpen je graag verder.

Ja, ik wil graag meer weten over starten met Qlik

  Ik wil graag meer weten over*
  QlikView Front-end training voor beginnersQlik HostingOntwerpen en opzetten Qlik-omgevingOntwerpen en ontwikkelen Qlik-applicatiesQlik Support

  Naam*

  Bedrijfsnaam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Ik heb een vraag (optioneel)


  * Verplicht veld