023-2302062 info@bitmetric.nl

Bitmetric Academy

qlikview qlik sense academy
Hoogwaardige QlikView en Qlik Sense trainingen

De hoogwaardige QlikView en Qlik Sense trainingen van de Bitmetric Academy brengen je verder en zijn er voor elk niveau en doeleinde. Neem contact op voor een advies welke training het beste bij jou en jouw behoefte past. Voor beschikbaarheid, data, maatwerk en andere mogelijkheden:
  Neem direct contact op  .

Onze oprichter Barry Harmsen schreef samen met Miguel Garcia het boek QlikView 11 for Developers. Dit boek wordt veelvuldig gebruikt door ervaren QlikView ontwikkelaars als naslagwerk en als voorbereiding op de QlikView Developer certificering.

– Dit boek krijg je onder andere bij onze Front-end en Developer training cadeau!

Overzicht QlikView en Qlik Sense trainingen

Hieronder vind je een overzicht van onze trainingen. Kijk ook eens bij onze trainingskalender voor een overzicht van trainingsdata .

Front-endPower-users, analisten en ontwikkelaarsDoe de basiskennis op voor het ontwerpen en bouwen van dashboards, analyses en rapporten in QlikView. Schrijf je in. 
DeveloperOntwikkelaarsHet vervolg op de front-end training. Deze training behandelt het laden en transformeren van data in QlikView. Verder komen geavanceerdere functionaliteit en technieken voor de front-end aan bod. Schrijf je in. 
MaatwerkOrganisatiesComplete maatwerk QlikView training voor je organisatie. Meer info. 
Online trainingenPower-users, analisten en ontwikkelaarsBitmetric biedt middels het QlikOn Training Center online QlikView trainingen aan. Deze trainingen zijn kort (maximaal 4 uur) en richten zich op specifieke functionaliteit en oplossingen in QlikView. Schrijf je in.
Masters Summit for QlikErvaren professionalsDriedaags evenement waarbij je middels praktische, hands-on sessies jouw vaardigheden naar een hoger niveau brengt. Schrijf je in. 
ZelfstudiePower-users, analisten en ontwikkelaarsQlikView 11 for Developers is geschreven door Miguel García en Bitmetric’s Barry Harmsen. Het boek helpt zowel beginnende als gevorderde QlikView ontwikkelaars op een hands-on manier de technieken, methoden en best practices voor het ontwikkelen van QlikView applicaties onder de knie te krijgen. Daarnaast wordt het boek veelvuldig gebruikt door ervaren QlikView ontwikkelaars als naslagwerk en als voorbereiding op de QlikView Developer certificatie. Koop het boek. 
TrainingsmateriaalQlikview klanten of partnersBitmetric levert trainingsmaterialen die je in staat stellen zonder veel voorwerk een kwalitatief hoogwaarde training te realiseren. Hierbij komen alle zaken die nodig zijn om effectief QlikView applicaties te kunnen ontwikkelen aan de orde. Meer info.