023-2302062 info@bitmetric.nl

Business Intelligence Oplossingen

krijg inzicht qlikview qliksense

Business Intelligence is ons vakmanschap. We hebben één belangrijke missie: onze klanten helpen om controle over hun keuzes te krijgen. Hiervoor gebruiken wij gebruiksvriendelijke technologieën die complexe vraagstukken helder maken.

 

QlikView Business Intelligence Consultancy

Onze gepassioneerde consultants ondersteunen in elke fase van een project. Denk hierbij aan het ontwerpen en ontwikkelen van Business Intelligence oplossingen, het inrichten van de QlikView en Qlik Sense omgeving, performance tuning en health checks op de bestaande omgeving.

Wij hanteren een gestructureerde aanpak (zie bijvoorbeeld onze Coding Conventions) en streven naar actieve overdracht van kennis aan  interne medewerkers (volgens het principe “do it for me”, “do it with me”, “do it yourself”). Meer info.

people

 

Wij gebruiken vooruitstrevende technologie

Bitmetric werkt graag met QlikView en Qlik Sense. Daar hebben wij goede redenen voor. Organisaties verschuiven meer en meer richting flexibele selfservice analytics. Dit zijn gebruiksvriendelijke tools die een compleet gamma aan analytics bieden en de afhankelijkheid van IT verkleinen. Met deze oplossingen kunnen organisaties sneller inspelen op actuele informatiebehoeften en veranderingen. Meer info.

qlikview qlik sense

 

Qlik Add-ons

Wij gebruiken graag Qlikview en Qlik Sense add-ons die je in staat stellen om nog meer inzicht in je data te krijgen. Meer info.

qlikview addon