023-2302062 info@bitmetric.nl

Ping Alerting voor Qlik Sense

Ping Alerting: actie op het juiste moment

Binnen datagedreven organisaties is het een must om snel te kunnen schakelen. Met Ping Intelligent Alerting blijf je altijd en overal op de hoogte van relevante wijzigingen in jouw data. Ping integreert naadloos met Qlik en kan je via nagenoeg ieder gewenst kanaal op de hoogte houden. Zo wordt jij niet lastig gevallen met onnodige informatie, maar weet jij precies wat je wil weten, wanneer je het moet weten, en kun je direct actie ondernemen.

De voordelen van Ping

Self-service alerts

Met Ping kunnen gebruikers zelf alerts aanmaken, direct vanuit Qlik Sense applicaties, of vanuit een centrale portal.

Op basis van alle data

Ping werkt niet alleen op losse visualisaties, maar gebruikt alle data in jouw Qlik Sense apps. Zo krijg je het complete verhaal, met alle relevante context.

Via ieder kanaal

Email, SMS, Slack, Skype of apps voor Android of iOS. En met de API integreer je met ieder kanaal dat je wil. Updates via Google Home of Alexa? Microsoft Teams? Morse code via de toeter van je Tesla? Als jij het kan bedenken, dan kunnen wij het maken.

Verhoog User Adoption van Qlik

Ping biedt gebruikers op het juiste moment de juiste informatie, geheel automatisch. Ping maakt Management by Exception mogelijk en verhoogt daarmee de relevantie van Qlik oplossingen voor gebruikers. Hierdoor zullen gebruikers eerder geneigd zijn om door te klikken naar Qlik en de dashboards en applicaties te gebruiken.

Ook voor systeemmeldingen

Ping is niet alleen ideaal voor gebruikers, maar ook voor beheerders. Ontvang automatische meldingen wanneer zich fouten voordoen binnen jouw Qlik Sense omgeving, en los issues op voordat ze een probleem worden.

Volledige Qlik integratie

Ping is volledig geïntegreerd met Qlik Sense, inclusief beveiliging op Security Rule en Section Access niveau.

RoxAI, de makers van Ping, zijn Qlik Technology Partner en onderdeel van het Trusted Extension Developer (TED) programma van Qlik. Je bent dus altijd verzekerd van werkende software.

Méér dan Alerting

Alerting is bij Ping slechts het begin. Trigger geautomatiseerde acties en workflows op basis van alerts, integreer met IoT-oplossingen of krijg alerts op basis van jouw huidige locatie. Het is allemaal mogelijk met Ping.

Meer informatie

Wil je meer informatie, een live demo of een gratis trial (1 jaar gratis voor 2 gebruikers) van Ping Intelligent Alerting? Neem dan contact met ons op via 023-2302062, of via onderstaand formulier.

  Naam*

  Bedrijf*

  Email*

  Telefoonnummer

  Opmerkingen

  * Verplicht veld

  Video

  Bekijk hieronder een korte, enigszins sensationele, introductievideo van Ping:

  Een algemene demo die een groot deel van de functionaliteit van Ping toont.

  Deze video laat zien hoe de Ping app voor iOS en Android werkt, en hoe je van een alert tot inzicht komt.

  Deze video laat zien hoe je een alert via de portal kunt aanmaken. Alerts kunnen ook rechtstreeks worden aangemaakt in Qlik Sense applicaties, met gebruik van de Ping extension.

  Deze video laat zien hoe je System Alerts kunt instellen met Ping.

  Ping kan ook worden gebruikt om automatische workflows te starten en Robotic Process Automation (RPA) uit te voeren.