023-2302062 info@bitmetric.nl

NPrinting

nprinting qlikview.
NPrinting is een hoogwaardige rapportage en distributie oplossing voor het Qlik-platform. Op basis van QlikView gegevens en analyses worden gemakkelijk prachtige rapporten gemaakt. Ook het vernieuwen, beheren en distribueren van rapporten neemt deze oplossing voor zijn rekening. De tool is hierbij heel flexibel. Rapporten kunnen onder meer gedistribueerd worden in populair formaten zoals Powerpoint, Excel en Word.

Waarom NPrinting?

Met de reporting tool van QlikView zijn goede rapporten te creëren, maar de opmaak en flexibiliteit zijn erg beperkt. Het is alleen mogelijk om PDF of image exports te maken. Met QlikView Publisher kan een rapport automatisch worden verstuurd, maar zonder deze optie is dit niet mogelijk

Snel en gemakkelijk rapportages creëren

NPrinting biedt veel meer mogelijkheden. MS Office is volledig geïntegreerd waardoor het rapport eenvoudig opgemaakt kan worden met behulp van de gebruikelijke Office formaten. Bestaande bedrijfstemplates in bijvoorbeeld PowerPoint kunnen hierbij gebruikt worden, waardoor een rapportage in de huisstijl heel eenvoudig te realiseren is.

Distribueer automatisch naar de juiste personen

Rapporten zijn op diverse manieren te distribueren en integreren in e-mails en websites. Per ontvanger of ontvangersgroep kun je bovendien autorisaties en filters toepassen op de te tonen data in de rapporten.

NPrinting Video

In onderstaande Video wordt uitgelegd wat je allemaal kan met NPrinting.

QlikView Product Tour

Meer weten?

Heb je een vraag over NPrinting? Stel deze gerust, wij helpen je graag verder
  Neem contact op