023-2302062 info@bitmetric.nl

Haal meer uit Qlik

haal meer uit qlikview qlik sense

Qlik heeft als platform een ongelofelijk potentieel. Helaas wordt niet altijd het onderste uit de kan gehaald. Dit kan nadelige gevolgen hebben. Kansen worden gemist en relevante inzichten blijven in de data verscholen. Dat kan niet de bedoeling zijn. Daarom is het belangrijk om altijd kritisch te blijven kijken naar een Qlik omgeving. Bitmetric biedt verschillende oplossingen waardoor je meer rendement haalt uit Qlik.

Haal meer uit Qlik Sense en QlikView

Diensten & oplossingen


QLIK HEALTH CHECK. Dit is meestal het startpunt om meer uit Qlik te halen. Hierbij voeren wij een complete health check uit op jouw Qlik-omgeving. Denk daarbij aan security, efficiency van data flow & reload processen, het gebruik van coding conventions, documentatie, architectuur en schaalbaarheid. Op basis van onze health check doen wij praktische aanbevelingen die tot substantiële verbeteringen op het gebied van efficiency, kwaliteit en betrouwbaarheid zullen leiden.
QLIK PERFORMANCE TUNING. Wij geloven erin dat de average speed of answer zo kort mogelijk moeten zijn. Hoe sneller, hoe beter. Traagheid kan vele oorzaken hebben. Met onze performance tuning vinden wij de zwakste schakels en doen we aanbevelingen om de snelheid van de Qlik-omgeving en applicaties aanzienlijk te verhogen. Na implementatie van deze verbeteringen krijgen eindgebruikers zo snel mogelijk antwoord op (complexe) business vraagstukken.
PLATFORM MANAGER FOR QLIK. Platform Manager beheert de complete lifecycle van meerdere QlikView en Qlik Sense applicaties. Alle wijzigingen, promoties en migraties worden vastgelegd en kunnen daardoor geanalyseerd worden. Met Platform Manager krijgen organisaties weer grip op hun gehele Qlik-omgeving en wordt samenwerking & innovatie gestimuleerd. De inzet van Platform Manager leidt tot een verhoging van de productiviteit, reductie van fouten & kosten en een toegenomen kwaliteit & betrouwbaarheid van Qlik-applicaties.
QLIKMAPS. Het combineren van kaarten met andere gegevens zoals verkooppunten, omzetgegevens en consumentenbestedingen kan tot verrassende relevante inzichten leiden. QlikMaps is een tool die visualisatie van locatie analytics heel eenvoudig maakt. Gegevens worden met behulp van deze Qlikview Addon moeiteloos op kaarten weergegeven. Eindgebruikers verkrijgen zo eenvoudig nieuwe inzichten die nodig zijn voor het nemen van de juiste operationele en strategische beslissingen.
NPRINTING. NPrinting is een hoogwaardige rapportage en distributie oplossing voor het Qlik-platform. Op basis van QlikView gegevens en analyses worden gemakkelijk prachtige rapporten gemaakt. Ook het vernieuwen, beheren en distribueren van rapporten neemt deze oplossing voor zijn rekening. De tool is hierbij heel flexibel. Rapporten kunnen onder meer gedistribueerd worden in populair formaten zoals Powerpoint, Excel en Word.
QVSOURCE. Met QvSource integreer je gemakkelijk data uit social media, SaaS applicaties en andere web-based API’s in je QlikView en Qlik Sense applicaties. Hierdoor krijgen bedrijven een nog completer zicht op hun prestaties. QvSource maakt gebruik van verschillende connectors. Een greep uit de mogelijkheden: facebook, Google AdSense, Google Analytics, Twitter, Mailchimp, Microsoft Dynamics CRM, Sales Force, Sugar CRM en vele andere connectoren.
MASTERS SUMMIT FOR QLIK. De Masters Summit for Qlik is een driedaags evenement voor ervaren QlikView en Qlik Sense professionals. Het doel is om middels praktische, hands-on sessies de vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Op de pagina van de Bitmetric Academy staat ons complete trainingsaanbod.
QLIKON TRAINING. QlikView en Qlik Sense vaardigheden kan je gericht verder ontwikkelen via het QlikOn Training Center. Alle trainingen zijn kort (maximaal 4 uur) en richten zich op specifieke vaardigheden en functionaliteit. Een voorbeeld hiervan is de Set Analysis training. Klik hier om het QlikOn-trainingsoverzicht te zien.


Meer informatie

meer informatie
Wil je meer weten en meer rendement uit je Qlik-omgeving halen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij helpen je graag verder.

Ja, ik wil graag meer weten over haal meer uit Qlik

  Ik wil graag meer weten over*
  Qlik Health CheckQlik Performance TuningPlatform manager for Qlik.QlikmapsNprintingQVSourceMasters Summit for Qlik

  Naam*

  Bedrijfsnaam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Ik heb een vraag (optioneel)


  * Verplicht veld