023-2302062 info@bitmetric.nl

Download gratis QlikView personal edition

qlikview personal editionQlikView Personal Edition is geen trial maar een volledige versies van het krachtige Business Intelligence pakket. Het biedt uitgebreide datavisualisatie en de mogelijkheid om makkelijk en snel meerdere databronnen te ontsluiten. Ook laadt QlikView alle data in het RAM-geheugen waardoor de applicatie supersnel is. De combinatie van deze eigenschappen maakt Qlik tot een fantastische tool om van data tot meer inzicht te komen, op elk niveau in de organisatie. Hierdoor kan tijd worden bespaard, kansen worden ontdekt en het aantal (ongelezen?) rapportages worden verminderd. De enige beperking van deze versie is dat de gemaakte applicaties en dashboards maar op één computer te gebruiken zijn.

Na het installeren van Qlik Sense heb je natuurlijk nog niet direct de vaardigheden om dashboards met deze tool te bouwen. Op de volgende pagina vind je meer informatie over starten met Qlik.

 

Download gratis QlikView Personal Edition

Door invullen van onderstaand formulier ontvang je een mail met de download link. Uiteraard kan je voor training, verdere ondersteuning bij het starten met Qlik of andere vragen altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

    Naam (verplicht veld)

    Bedrijfsnaam (verplicht veld)

    Email (verplicht veld)

    Telefoonnummer (verplicht veld)