023-2302062 info@bitmetric.nl

Afstudeerstage marktonderzoek


Ben jij op zoek naar een HBO/WO afstudeerstage gericht op het doen van onderzoek? En heb jij affiniteit met data? Dan hebben wij de passende afstudeeropdracht voor jou!
Bitmetric is een klein maar groeiend consultancybedrijf op het gebied van Business Intelligence, Data (soms Big) en Analytics. Wij werken voornamelijk met QlikView, Qlik Sense en Microsoft Power BI, maar schuwen ook andere tools, talen en technieken niet. Wij zijn gek van data, zoveel zelfs dat wij ook in onze vrije tijd wat hobbyprojecten hebben lopen.

Wat ga jij doen?

Wij willen meer inzicht krijgen in de markt voor Business Intelligence en Analytics oplossingen, om ons productaanbod en diensten hier beter op af te kunnen stemmen. Jij gaat onderzoeken welke tools bedrijven gebruiken, en hoe ze deze tools precies inzetten. Hoe dit onderzoek precies gaat worden uitgevoerd gaan wij uiteraard gezamenlijk met jou bekijken, jouw inbrengt wordt hierbij zeer gewaardeerd.

Wie ben jij?

Jij bent een HBO/WO student in de afrondende fase van zijn/haar studie. Jouw specialisatie is Communicatie of Bedrijfskunde (voor andere richtingen staan wij ook open). Je weet of kan misschien nog niet alles, maar zodra het nodig is weet je wél hoe je het moet uitzoeken (gratis levensles, zodra je dit kunt kun je alles!). Je bent creatief, analytisch, neemt initiatief en niet bang dingen uit te proberen. Als je ook nog een beetje makkelijk in de omgang bent is dat mooi meegenomen, maar enige nukken worden geaccepteerd ????

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden je alle ruimte en mogelijkheden om jouw afstudeeropdracht met goed gevolg af te ronden. Daar waar kennis ontbreekt begeleiden en trainen wij je, zodat je niet alleen tijdens de opdracht maar ook daarna vaardigheden en ervaring hebt waarmee je goed in de arbeidsmarkt ligt.

Uiteraard bieden wij een mooie stagevergoeding. Daarnaast hebben een collega die recent is afgestudeerd met een 8 in Digitale Media en Communicatie, die je graag voorziet van tips en tricks om jouw stage en scriptie succesvol af te ronden.

Interesse?

Heb je interesse om eens van gedachten te wisselen? Neem dan contact op met Barry Harmsen op 06-24581706.

Contact
close slider

Heb je een vraag? Wij horen graag van je. Bel direct met 023-2302062, of gebruik onderstaand formulier.Naam*

Bedrijf

Email*

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht*

* Verplicht veld