023-2302062 info@bitmetric.nl

Vacature

Ja, het gras is hier écht groener ;)

Je bent al een aantal jaar werkzaam binnen het Business Intelligence vakgebied. Misschien investeert je huidige werkgever niet meer in je. Of je hebt het gevoel dat er niet naar jouw ideeën wordt geluisterd? Zolang je maar declarabel bent vindt je huidige werkgever het waarschijnlijk prima, maar vind jij dat ook? Wordt het niet eens tijd voor wat anders? Zo ja, denk dan eens aan ons:

 

Senior Business Intelligence Consultant

Globaal zien je werkzaamheden bij ons er als volgt uit:

 • Consultancy op nieuwe QlikView/Qlik Sense/Microsoft Power BI en BI/DWH projecten;
 • Periodieke klussen bij bestaande klanten, nieuwe functionaliteit toevoegen/opleiden van ontwikkelaars van de klant/etc.;
 • Interne klussen m.b.t. productontwikkeling;
 • Begeleiden/mentoring van Junior consultants;
 • Bijdragen/op peil houden van eigen kennis, de interne kennisbank, eigen publicaties en blogs, methoden en technieken.

Ons kantoor is in Hoofddorp gevestigd en het grootste deel van onze klanten bevindt zich binnen de Randstad. Het kan een enkele keer voorkomen dat projecten wat verder uit de buurt (dat gaat in goed overleg) of mogelijk zelfs internationaal zijn (maar alleen als je dat interessant vindt). Als je buiten de Randstad woont is dat geen bezwaar, maar in dat geval is het wel handig wanneer autorijden of treinreizen één van je hobbies is.

 

Wat moet je kunnen?

Technische en analytische kennis is belangrijk, maar communicatieve en organisatorische vaardigheden ook. Eigen initiatief, intrinsieke motivatie en bereidheid tot delen van kennis worden zeer gewaardeerd. In het ideale geval heb je kennis van en ervaring met de volgende softwarepakketten, methoden en technieken:

 • QlikView (Desktop, Server/Publisher) / Qlik Sense / NPrinting
 • Microsoft BI (SSIS, SSRS, SSAS, Power BI, etc.)
 • Relationele databases (bijvoorbeeld SQL Server, Oracle of MySQL) en SQL.
 • Big Data technologieën (Hadoop, Hive, Spark, etc.)
 • Statistiek en statistische pakketten/tools (R, SAS, SciPy/NumPy/Pandas)
 • Programmeerervaring (bijvoorbeeld in C#, Java, JavaScript, Python en vooruit, Visual Basic keuren we ook goed)
 • ETL tools (SSIS, BODI/BODS, PowerCenter, Kettle, Talend)
 • Windows Server (2008, 2012)
 • Microsoft Excel (en dan niet alleen de sum() functie)
 • HTML/CSS/Bootstrap/Angular
 • ER, Dimensioneel en Data Vault modelleren
 • Projectmanagement (Scrum, Prince2)
 • Jira / Confluence

Uiteraard vragen wij nogal wat. Zo gaat dat nu eenmaal in vacatureteksten. Mocht bovenstaande allemaal gesneden koek voor je zijn dan willen wij je zeker spreken, maar ook niet getreurd als dat niet helemaal het geval is. Je bent nog niet gestopt met lezen, dus een doorzetter ben je in ieder geval en dat is bij ons een sterke pre. Wanneer je daarnaast de wil en het enthousiasme hebt om te leren en jezelf te blijven ontwikkelen en verbeteren dan maakt dat helemaal een hoop goed. Wij bieden je daartoe alle gelegenheid, en dat is bij ons niet slechts een mooi praatje voor de vacaturetekst. Wij dragen dit actief uit. Onder andere door middel van boeken, blogs, evenementen en white papers.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Aangezien Bitmetric een klein bedrijf is heb je de mogelijkheid om mee te groeien en zul je een grote inbreng kunnen hebben. Bij ons beklim je de ladder niet, wij bouwen hem samen.

Wij zijn een klein team met leuke collega’s (maar vorm vooral zelf een oordeel, collega’s checken doe je hier) en nog leukere (en gevarieerde) opdrachtgevers. Wij hebben een “work hard, play hard” mentaliteit. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker tijd voor lol en ontspanning. Thuiswerken is geen probleem, je hebt alle ruimte en vrijheid om je eigen werkzaamheden in te richten.

Uiteraard biedt Bitmetric een goede beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden (auto van de zaak, een snelle laptop, mobiel en pensioen). Belangrijker nog is dat wij in jouw kennis en vaardigheden blijven investeren, je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan de Masters Summit for Qlik. Zo beschik je niet alleen nu, maar ook in de toekomst over de relevante competenties om succesvol in het vakgebied werkzaam te zijn.

 

Eens praten?

Spreekt bovenstaande je aan? Dan horen we graag van je!

Neem contact op

Of, bel direct met Barry Harmsen op 06-24581706.

Nee, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Heb je een vraag? Wij horen graag van je. Bel direct met 023-2302062, of gebruik onderstaand formulier.Naam*

Bedrijf

Email*

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht*

* Verplicht veld