023-2302062 info@bitmetric.nl

Vacature

Ja, het gras is hier écht groener ;)

Je bent al een aantal jaar werkzaam binnen het Business Intelligence vakgebied. Misschien investeert je huidige werkgever niet meer in je. Of je hebt het gevoel dat er niet naar jouw ideeën wordt geluisterd? Zolang je maar declarabel bent vindt je huidige werkgever het waarschijnlijk prima, maar vind jij dat ook? Wordt het niet eens tijd voor wat anders? Zo ja, denk dan eens aan ons:

 

BI / Analytics Consultants (Medior/Senior)

Als BI / Analytics Consultant ben je zowel qua techniek als business goed op de hoogte. Je helpt onze klanten het maximale rendement uit hun data te halen. Qlik is daarbij de voorkeursoplossing, maar als er een beter passende oplossing is dan schroom jij niet die voor te stellen en te gebruiken.

Ons kantoor is in Hoofddorp en het grootste deel van onze klanten bevindt zich binnen de Randstad. Het kan een enkele keer voorkomen dat projecten wat verder uit de buurt of mogelijk zelfs internationaal zijn, maar dat regelen wij in goed overleg. Als je buiten de Randstad woont is dat geen bezwaar, maar in dat geval is het wel handig als autorijden of treinreizen één van je hobbies is.

 

Wie ben jij, en wat kun jij?

Technisch ben je handig, onderzoekend en leergierig. Misschien weet je iets (nog) niet, maar als het nodig is heb jij dat zó uitgezocht. Jij regelt het wel!

Je bent leuk in de omgang, legt makkelijk contact en kan je goed inleven in uiteenlopende consultancy vraagstukken op het gebied van BI en Analytics. Je bent analytisch, pro-actief en beleeft plezier aan het sneller, beter, makkelijker en mooier maken van oplossingen.

Eigen initiatief, intrinsieke motivatie en bereidheid tot delen van kennis worden zeer gewaardeerd. Bij voorkeur heb je al enige jaren ervaring met:

  • Qlik (QlikView / Qlik Sense / Qlik NPrinting)
  • Microsoft BI (Power BI / SSIS / SSRS / SSAS)
  • Relationele databases (bijvoorbeeld SQL Server, Oracle, PostgreSQL of MySQL) en SQL.
  • Data modelleren

De volgende zaken zijn een pre, maar kun je ook allemaal bij ons leren:

  • Big Data technologieën (Hadoop, Hive, Spark, etc.)
  • Statistiek en statistische pakketten/tools (R, SAS, SciPy/NumPy/Pandas)
  • Programmeerervaring (bijvoorbeeld in C#, Java, JavaScript, Python en vooruit, Visual Basic keuren we ook goed)
  • HTML/CSS/JS (Bootstrap, Angular, React, LESS, Sass)

Wij bieden je alle gelegenheid jouw kennis en ervaring verder uit te breiden. Dat is bij ons niet slechts een mooi praatje voor de vacaturetekst. Wij dragen dit actief uit. Onder andere door middel van boeken, blogs, evenementen, tools en white papers.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Aangezien Bitmetric een klein bedrijf is heb je de mogelijkheid om mee te groeien en heb je een grote inbreng. Bij ons beklim je de ladder niet, wij bouwen hem samen.

Wij zijn een klein team met leuke collega’s (maar vorm vooral zelf een oordeel, collega’s checken doe je hier) en nog leukere en gevarieerde opdrachtgevers. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker tijd voor lol en ontspanning. Thuiswerken is geen probleem, je hebt alle ruimte en vrijheid om je eigen werkzaamheden in te richten.

Uiteraard biedt Bitmetric een goede beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden (auto van de zaak, een snelle laptop, mobiel en pensioen). Belangrijker nog is dat wij in jouw kennis en vaardigheden blijven investeren, je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan de Masters Summit for Qlik. Zo beschik je niet alleen nu, maar ook in de toekomst over de relevante competenties om succesvol in het vakgebied werkzaam te zijn.

 

Eens praten?

Spreekt bovenstaande je aan? Dan horen we graag van je!

Neem contact op

Of, bel direct met Barry Harmsen op 06-24581706.

Nee, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Echt niet.

Contact
close slider

Heb je een vraag? Wij horen graag van je. Bel direct met 023-2302062, of gebruik onderstaand formulier.Naam*

Bedrijf

Email*

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht*

* Verplicht veld