023-2302062 info@bitmetric.nl

Stage

Bitmetric RDW Demo

Ben jij op zoek naar een HBO/WO afstudeerstage op het gebied van Business Intelligence en/of Web Development? Hebben auto’s en de automarkt jouw interesse? Dan hebben wij iets leuks voor je!

Bitmetric is een klein maar groeiend consultancybedrijf op het gebied van Business Intelligence, Data (soms Big) en Analytics. Wij werken voornamelijk met QlikView, Qlik Sense en Microsoft Power BI, maar schuwen ook andere tools, talen en technieken niet. Wij zijn gek van data, zoveel zelfs dat wij ook in onze vrije tijd wat hobbyprojecten hebben lopen.

 

Het project: RDWeetjes

Een van onze hobby/demoprojecten is RDWeetjes; dashboards, analyses, rapportages en automatische Twitter feeds op de Open Data verzameling van de Rijksdienst Wegverkeer (RDW). Autoweetjes dus. Hier kun je meer informatie vinden over wat wij tot nu toe hebben gebouwd.

Voor een klein projectje “voor de lol” is RDWeetjes zeer goed ontvangen. Wij krijgen geregeld aanvragen voor informatie/statistieken van journalisten, onderzoekers, autobedrijven en petrolheads. Zo langzamerhand wordt het tijd om eens te onderzoeken wat er nog meer mogelijk is. Daar kunnen wij wel wat hulp en een frisse blik bij gebruiken.

 

Wat ga je doen?

Daar gaan wij graag met je over in gesprek. Uitgangspunt is dat wij komen tot een opdracht die acceptabel is als afstudeerstage voor jouw opleiding, maar daarbuiten kunnen we alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Ontwikkelen van een interactieve website bovenop de data;
  • Ontwerpen en bouwen van custom datavisualisaties;
  • Bouwen van dashboards, analyses en rapportages;
  • Verfijnen van datastromen en data warehouse;
  • Uitbreiden van de data met aanvullende gegevens (bijvoorbeeld modelinformatie);
  • Uitvoeren van statistische en voorspellende analyses.

Uiteraard staan wij open voor suggesties. In goed overleg komen wij vast tot een opdracht waarmee jij jouw studie op een mooie manier kunt afsluiten. Een opdracht die leuk én nuttig is en waarbij je ook nog waardevolle kennis en ervaring opdoet.

 

Wie ben jij?

Jij bent een HBO/WO student in de afrondende fase van zijn/haar studie. Jouw specialisatie is Business Intelligence of Web Development (voor andere richtingen staan wij ook open). Je weet of kan misschien nog niet alles, maar zodra het nodig is weet je wél hoe je het moet uitzoeken (gratis levensles, zodra je dit kunt kun je alles!). Je bent creatief, analytisch, neemt initiatief en niet bang dingen uit te proberen. Als je ook nog een beetje makkelijk in de omgang bent is dat mooi meegenomen, maar enige nukken worden geaccepteerd 😉

 

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden je alle ruimte en mogelijkheden om jouw afstudeeropdracht met goed gevolg af te ronden. Daar waar kennis ontbreekt begeleiden en trainen wij je, zodat je niet alleen tijdens de opdracht maar ook daarna vaardigheden en ervaring hebt waarmee je goed in de arbeidsmarkt ligt.

Uiteraard bieden wij een mooie stagevergoeding. En, als het van beide zijden bevalt is een aanstelling na afstuderen een optie.

 

Interesse?

Heb je interesse om eens van gedachten te wisselen? Neem dan contact op met Barry Harmsen op 06-24581706.

Contact
close slider

Heb je een vraag? Wij horen graag van je. Bel direct met 023-2302062, of gebruik onderstaand formulier.Naam*

Bedrijf

Email*

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht*

* Verplicht veld