023-2302062 info@bitmetric.nl

SenseTheme

Werknemers, teams en organisaties worden steeds vaker geconfronteerd met het verzoek om meer inzicht in minder tijd op te leveren. Daarmee worden zaken als een lagere Time to Value en snellere Action to insight steeds belangrijker. PinIT is dé Monitoring hub voor monitoring op maat. Met PinIT geef je zakelijke gebruikers zonder het openen van een app, direct toegang tot de belangrijkste charts en KPI’s in de hub. Dit stelt de zakelijke gebruiker in staat om direct vanuit de hup snel en makkelijk overzicht te creëren van hun belangrijkste informatie en om direct tot actie over te gaan.

Van veel klikken tussen verschillende apps naar een compleet overzicht in de PinIT-Hub. Hoeveel tijd gaat er verloren aan klikken tussen apps? Wij geloven erin dat de Time to Value, ofwel de tijd dat zakelijke gebruikers er over doen om inzichten te verkrijgen zo kort mogelijk moeten zijn. Hoe sneller, hoe beter. Vanuit deze gedachte heeft Bitmetric dan ook PinIt ontwikkeld. Je plaatst zonder moeite de belangrijkste grafieken en bedrijfskritische KPI’s in de Hub van PinIT binnen de omgeving van Qlik Sense Desktop of Qlik Sense business. Monitoring doe je overigens gewoon achter je desktop of op de mobiel. Komt er relevant informatie voorbij, dan klik je via de hub in één keer door naar de app. De monitoring workflow was nog nooit zo efficiënt.

 

Hoe werkt SenseTheme?

Makkelijke Installatie

Installeren? Of je nu met Qlik Sense Desktop of Business werkt. Binnen 30 minuten garanderen wij dat PinIT bij je draait.

Overzicht in de Hub

Met de interface van de PinIT-Hub bepaald je zelf welke grafieken en KPI’s je in de Hub hebt staan. Ongeacht de app.

Inzicht in één klik

Wil je meer weten over een specifieke Ontwikkeling? Binnen PinIt-Hub zit je met één druk op de knop in de relevante app.

Pin er op los

Wil je een specifieke grafiek of KPI in je PinIT-Hub? Plaats je pin makkelijk op de grafiek of KPI die je in je PinIt-Hub wilt hebben.

Eén login plek

???Your Apps and Mashups organized on groups and subgroups (your users won´t see any Stream name anymore).???

Altijd in de Cloud

Of u on-premise of in de Cloud werkt. Met PinIT werkt u met zowel Qlik Sense Desktop als business in de cloud.

Voor Qlik Sense

Echt? Ja. PinIt werkt voor zowel Qlik Sense Bussiness als voor Qlik Sense Desktop. Best handig.

Eigen branding.

Je eigen branded portal? Dat kan met PinIt. Geef vorm aan je portal met je eigen visuele identiteit.

 


 

Meer informatie


Wil je meer weten over PinIT en meer rendement uit je Qlik-omgeving halen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij helpen je graag verder.

Ja, ik wil graag meer weten over PinIT

  Your name*

  Company name*

  Email*

  Telephone number*

  Question (optional)


  * Required field.

  Contact
  close slider

   Heb je een vraag? Wij horen graag van je. Bel direct met 023-2302062, of gebruik onderstaand formulier.   Naam*

   Bedrijf

   Email*

   Telefoonnummer

   Onderwerp

   Bericht*

   * Verplicht veld