023-2302062 info@bitmetric.nl

Training

Bitmetric is een bewezen expert in het leveren van QlikView oplossingen. Wij bieden klassikale QlikView trainingen die je in staat stellen om aantrekkelijke en schaalbare oplossingen in QlikView te ontwerpen en te ontwikkelen.

 

Barry

De trainer

Barry Harmsen heeft vele jaren ervaring in het werken met QlikView en heeft vele succesvolle QlikView implementaties uitgevoerd. Barry is co-auteur van het boek QlikView 11 for Developers. Daarnaast heeft hij aan meerdere QlikView boeken bijgedragen als technisch recensent en blogt hij regelmatig over QlikView op QlikFix.com.

Naast regulier QlikView trainingen spreekt Barry ook een aantal keer per jaar op een evenement voor gevorderde ontwikkelaars; de Masters Summit for QlikView.

“De training is duidelijk en gestructureerd. Goede balans tussen theorie en praktijk. Het kennisniveau van Barry is breed, waardoor alle vragen beantwoord konden worden. Ook de ontspannen manier van lesgeven met een vleugje humor, maakt het tot een training die je met plezier volgt.”

– Deelneemster training januari 2014

 

Veelgestelde vragen

Wat is inbegrepen in de kosten?

Je krijgt 5 dagen klassikale training en het boek QlikView 11 for Developers. Uiteraard heb je de gelegenheid om vragen te stellen over jouw specifieke issues. Daarnaast zijn lunch, koffie, thee en frisdranken inbegrepen.

Wat zijn de tijden van de training?

De training begint om 9.00 uur en duurt tot circa 17.00.Er zijn tussendoor voldoende pauzemomenten om de stof goed in te laten dalen, maar je bent niet om 15.30 onderweg naar huis. Je betaalt immers voor een volle dag training, dus deze krijg je ook.

Wat moet ik meenemen naar de training?

Je hebt een laptop nodig waarop QlikView 11 is geinstalleerd. De bestanden die tijdens de training worden gebruikt zijn geschikt voor de Personal Edition van QlikView. De trainingsbestanden download jij bij voorkeur voorafgaand aan de training, maar deze kunnen ook op de eerste trainingsdag worden overgezet. De bestanden zijn op de trainingsdag beschikbaar op CD-ROM en USB stick.

Voor het eventueel uitwisselen van aanvullende voorbeeldbestanden is de aanwezigheid een licentie (lokale licentie of license lease) aan te raden.

Waar kan ik de trainingsbestanden downloaden?

Je kunt de trainingsbestanden downloaden door op de volgende button te klikken:

Download trainingsbestanden

Let op: het bestand is ruim 850 MB, dus downloaden kan enige tijd in beslag nemen.

Welke materialen neem ik mee naar huis?

Bij ons krijg je geen ringband met sheets vol bullet points (zonder verdere uitleg) mee naar huis. Dat beland toch meteen in de kast bij al die andere trainingsmappen waar nooit meer iemand naar omkijkt.

Wij gebruiken het boek QlikView 11 for Developers. Dit boek heeft zich bewezen als een zeer goede manier om zelfstandig oplossingen in QlikView te leren ontwikkelen. Tijdens de training zul je dit boek aanvullen met allerhande aantekeningen en bladwijzers die voor jou relevant zijn. Zo kun je na afloop niet alleen alle oefeningen nog eens op je eigen tempo doorlopen, maar heb je ook meteen een compleet naslagwerk dat je kunt gebruiken bij het ontwikkelen van jouw eigen oplossingen.

Naast het boek beschik je over alle uitgewerkte QlikView applicaties. Deze kun je als voorbeeld gebruiken voor je eigen applicaties, of je kunt er visualisaties en scripts uit kopieëren.

Verder worden tijdens de training allerhande aanvullende tools, oplossingen en nuttige websites genoemd. Na afloop van de training ontvang je een complete samenvatting van al deze hulpmiddelen.

Kan ik slechts een deel van de training volgen?

De training is opgesplitst in twee blokken. De eerste twee dagen behandelen de front-end van QlikView. De laatste drie dagen behandelen het laden van data, scripten en geavanceerde mogelijkheden.

Het is mogelijk om alleen de eerste twee dagen te volgen. Het is ook mogelijk om alleen de laatste drie dagen te volgen. Voorwaarde hiervoor is dat de cursist de stof van de eerste twee dagen reeds individueel heeft doorlopen. Het is niet mogelijk om losse dagen bij te wonen.

Krijg ik een certificaat?

Op aanvraag is een certificaat van deelname beschikbaar.

Deze training is niet door QlikTech erkend. Mocht je een certificaat van deelname aan de QlikView Designer en/of Developer training willen hebben dan kun je het beste contact met QlikTech opnemen over deelname aan hun training.

Bieden jullie ook maatwerk trainingen?

Ja, wij kunnen maatwerk trainingen verzorgen gericht op de specifieke data, presentatievereisten en uitdagingen van jouw organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ik heb specifieke wensen

Neem s.v.p. contact met ons op indien je specifieke wensen hebt op het gebied van toegankelijkheid, dieet of andere zaken. Wij zullen proberen deze wensen zo goed mogelijk te vervullen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met jouw verzoek.

Ik heb een andere vraag

Neem s.v.p. contact met ons op. Wij zullen jouw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Contact
close slider

  Heb je een vraag? Wij horen graag van je. Bel direct met 023-2302062, of gebruik onderstaand formulier.  Naam*

  Bedrijf

  Email*

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht*

  * Verplicht veld