023-2302062 info@bitmetric.nl

QlikView Add-ons

Voor Qlikview en Qlik Sense zijn er verschillende Add-ons die je in staat stellen om nog meer inzicht in het verhaal achter je data te krijgen.

Overzicht Add-ons

Hieronder vind je een overzicht van de add-ons waar wij graag mee werken.

QlikMaps voor Location Analytics. Het combineren van kaarten met andere gegevens zoals verkooppunten, omzetgegevens en consumentenbestedingen kan tot verrassende relevante inzichten leiden. QlikMaps is een tool die visualisatie van locatie analytics heel eenvoudig maakt. Meer info.
Platform Manager
voor Versiebeheer.
 Wanneer QlikView omgevingen groeien nemen de inspanningen rondom ontwikkeling en beheer toe en kan het lastig zijn om ‘grip’ op de omgeving te houden. Platform Manager for QlikView stelt organisaties in staat structuur aan te brengen en overzicht te behouden. Meer info.
RightQlik is een handige utility voor ontwikkelaars RightQlik is een handige utility voor QlikView ontwikkelaars waarmee een contextmenu in Windows Explorer wordt toegevoegd. Door rechts te klikken op een QlikView bestand kunnen eenvoudig een aantal standaardacties op het geselecteerde bestand worden uitgevoerd. Meer info.
NPrinting voor het vernieuwen, beheren en distribueren van rapportenNPrinting is een hoogwaardige rapportage en distributie oplossing voor het Qlik-platform. Het vernieuwen, beheren en distribueren van rapporten neemt deze tool voor zijn rekening. NPrinting is hierbij heel flexibel. Rapporten kunnen onder meer  gedistribueerd worden in populair formaten zoals Powerpoint, Excel en Word. Meer info.

 

Contact
close slider

Heb je een vraag? Wij horen graag van je. Bel direct met 023-2302062, of gebruik onderstaand formulier.Naam*

Bedrijf

Email*

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht*

* Verplicht veld