023-2302062 info@bitmetric.nl

Blog

Platform Manager webinar

QlikView en Sense dwingen procesmatig weinig af. Dit biedt veel flexibiliteit en snelheid, maar kan in grotere en complexere omgevingen uiteindelijk tegen gaan werken. Welke versie staat nu waar? Welke wijzigingen zijn er gemaakt? En door wie? Wat is de impact van een voorgenomen wijziging? Waar komt de data vandaan? Wie is er met die applicatie bezig?

 

Platform Manager

Platform Manager organiseert en stroomlijnt ontwikkeling van QlikView en Qlik Sense applicaties en bevordert samenwerking tussen ontwikkelaars. Met Platform Manager kan een ontwikkel- en promotieproces worden afgedwongen dat fouten minimaliseert zonder concessies te doen aan doorlooptijd. QlikView en Sense servers worden automatisch gesynchroniseerd door Platform Manager. De juiste versies van applicaties zijn direct beschikbaar voor testers en gebruikers. Afhankelijkheden van databases, QVDs, Excel- of tekstbestanden zijn voor iedereen inzichtelijk. Met één enkele klik kan een nieuwe versie van een dashboard worden uitgerold of terug gerold.

 

Webinar

Platform Manager webinarOp 24 november 2016 organiseert Bitmetric samen met In4BI van 10:00 tot 11:00 uur een gratis webinar over Platform Manager. Tijdens deze webinar leer je meer over het belang van application lifecycle management en zie je hoe je met Platform Manager een hogere productiviteit, kwaliteit en betrouwbaarheid binnen jouw Qlik platform realiseert en fouten en kosten kunt verminderen.

 

Schrijf je nu in


   

  Meer informatie

  Aanvullende informatie over Platform Manager kun je op deze pagina vinden.

  Contact
  close slider

   Heb je een vraag? Wij horen graag van je. Bel direct met 023-2302062, of gebruik onderstaand formulier.   Naam*

   Bedrijf

   Email*

   Telefoonnummer

   Onderwerp

   Bericht*

   * Verplicht veld