023-2302062 info@bitmetric.nl

Blog

Sneller QlikView design met TurboView

TurboView: Supercharge your QlikView designs!

Bij Bitmetric zijn wij altijd op zoek naar manieren om snellere en betere resultaten te leveren. TurboView is een oplossing waarmee je snel en eenvoudig maatwerk templates voor QlikView applicaties kunt ontwerpen. Deze templates pas je vervolgens zeer eenvoudig toe op nieuwe en bestaande QlikView applicaties. Zo heb je altijd een mooie, onderhoudbare en consistente look & feel voor jouw complete QlikView omgeving. En het kost je ook nog maar een fractie van de tijd, nooit meer eindeloos slepen met objecten of voortdurend allerhande instellingen wijzigen!

De afgelopen jaren hebben wij TurboView exclusief in onze dienstverlening gebruikt. Het is één van de ingrediënten in het ‘geheime recept’ waarmee wij onze projecten sneller en beter kunnen realiseren dan veel van onze concullega’s. Het is echter zo’n prettige oplossing, die willen wij niet langer voor onszelf houden.

Wil jij ook sneller een mooier en consistent resultaat bereiken met QlikView? Meer tijd besteden aan het verkrijgen van inzichten uit jouw data, en minder tijd besteden aan slepen, wijzigen, knippen en plakken van objecten? Eenvoudig wijzigingen uitvoeren op alle applicaties in jouw omgeving? Kijk dan voor meer informatie over TurboView op: http://www.turbo-view.com/

 

Contact
close slider

Heb je een vraag? Wij horen graag van je. Bel direct met 023-2302062, of gebruik onderstaand formulier.Naam*

Bedrijf

Email*

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht*

* Verplicht veld