023-2302062 info@bitmetric.nl

Blog

Platform Manager 3.3 beschikbaar

Krijg grip op Qlik met Platform Manager - versie 3.3. nu beschikbaar

Platform Manager 3.3 is vanaf vandaag beschikbaar. In de nieuwe release van deze oplossing voor Application Lifecycle Management is weer een groot aantal verbeteringen aangebracht en nieuwe functionaliteit toegevoegd. Een korte samenvatting van de voornaamste wijzigingen:

 

Ondersteuning voor Qlik Sense 3.0

Qlik Sense 3.0 wordt vanaf heden ondersteund. Tevens is het mogelijk om direct vanuit Platform Manager nieuwe Sense applicaties aan te maken.

 

Small Business Edition

Met de nieuwe Small Business Edition wordt Platform Manager ook bereikbaar voor kleinere organisaties. Met dit licentietype kunnen tot 3 ontwikkelaars gebruik maken van de volledige functionaliteit van Platform Manager binnen 2 verschillende Qlik omgevingen.

 

Verbeterde look & feel

Het gebruik van moderne iconen in ‘flat style’ valt het meeste op, maar er zijn ook een groot aantal interfaceverbeteringen doorgevoerd. Het gebruik van subgrids is verbeterd en het opvragen van externe relaties, promotieoverzichten etc. vergt nu minder klikken. Gebruiksvriendelijkheid en -gemak zijn belangrijke onderdelen van de komende releases, zodat het nog makkelijker (en leuker) wordt om Platform Manager te gebruiken.

 

En vele andere verbeteringen

Het is gemakkelijker geworden om automatisch een release met dependencies samen te stellen. Hyperlinks naar bijvoorbeeld ticketsystemen zijn mogelijk. QlikView 11 applicaties kunnen naar QlikView 12 worden gemigreerd, en nog vele andere verbeteringen.

Mocht je interesse hebben in de mogelijkheden van Platform Manager voor jouw organisatie, kijk dan op onze productpagina of neem direct contact op.

 

Contact
close slider

  Heb je een vraag? Wij horen graag van je. Bel direct met 023-2302062, of gebruik onderstaand formulier.  Naam*

  Bedrijf

  Email*

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht*

  * Verplicht veld