023-2302062 info@bitmetric.nl

Blog

Early-bird aanbieding Masters Summit

Masters Summit for QlikView

Van 9 tot 11 oktober (Londen) en van 14 tot 16 oktober (Barcelona) vindt de tweede editie van de Masters Summit for QlikView plaats. Op dit driedaagse evenement brengt Bitmetric’s Barry Harmsen samen met drie vooraanstaande QlikView consultants (Rob Wunderlich, Oleg Troyansky en Bill Lay) jouw QlikView vaardigheden naar een hoger niveau.

De sessies zijn compleet hands-on en gaan over onderwerpen als datamodellering, scripting, expressies, visualisatie, serverbeheer, performance tuning en nog veel meer. Niet alleen luisteren dus, maar aan de slag met concrete uitdagingen! Buiten de sessies is er voldoende tijd om te netwerken met de deelnemers en presentatoren, succesverhalen te delen en misschien zelfs een paar “horror stories”.

De eerste Masters Summit vond eerder dit jaar plaats in Las Vegas. De ruim 60 deelnemers waren erg enthousiast, 100% gaf aan het evenement aan te bevelen en de gemiddelde waardering was 4,8 uit 5. Met recht een succes!

Vanwege de vakantieperiode is de early-bird aanbieding verlengd tot en met 15 september. Je betaalt dan geen $ 2.700 maar $2.400 (circa 1.800 Euro). Een mooie korting, dus zorg dat je deze niet mist!

Meer informatie over dit evenement is te vinden op de website.

Bezoek de website Waarom deelnemen?Registreren

 

Contact
close slider

  Heb je een vraag? Wij horen graag van je. Bel direct met 023-2302062, of gebruik onderstaand formulier.  Naam*

  Bedrijf

  Email*

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht*

  * Verplicht veld