023-2302062 info@bitmetric.nl

Krijg grip op Qlik

grip op qlik

Organisaties moeten het steeds vaker meer met minder financiële middelen doen. Daarom wordt een efficiënt en consistent BI life-cycle management steeds belangrijker. Bitmetric biedt oplossingen om weer grip op je QlikView en Qlik Sense omgeving te krijgen. De meest complete aanpak start met de health check. Hierbij voeren wij een complete check uit op de Qlik-omgeving. Op basis van deze check doen wij praktische aanbevelingen. Denk daarbij aan het gebruik van standaarden, werkprocessen, security en performance tuning.

Na implementatie van ons advies ontstaat er een volwassen (maturity) Qlik-omgeving. Dit draagt structureel bij aan productiviteit, kwaliteit en een reductie van fouten & kosten. Kortom, daardoor haal je dus meer rendement uit je Qlik-omgeving.

grip op qlik maturity

Onze grip op Qlik diensten & oplossingen

QLIK HEALTH CHECK. Dit is meestal het startpunt om meer grip op Qlik te krijgen. Hierbij voeren wij een complete health check uit op jouw Qlik-omgeving. Denk daarbij aan security, efficiency van data flow & reload processen, het gebruik van coding conventions, documentatie, archtitectuur en schaalbaarheid. Op basis van onze health check doen wij praktische aanbevelingen die tot substantiële verbeteringen op het gebied van efficiency, kwaliteit en betrouwbaarheid zullen leiden.
QLIK PERFORMANCE TUNING. Wij geloven erin dat de average speed of answer zo kort mogelijk moeten zijn. Hoe sneller, hoe beter. Traagheid kan vele oorzaken hebben. Met onze performance tuning vinden wij de zwakste schakels en doen we aanbevelingen om de snelheid van de Qlik-omgeving en applicaties aanzienlijk te verhogen. Na implementatie van deze verbeteringen krijgen eindgebruikers zo snel mogelijk antwoord op (complexe) business vraagstukken.
PLATFORM MANAGER FOR QLIK. Platform Manager beheert de complete lifecycle van meerdere QlikView en Qlik Sense applicaties. Alle wijzigingen, promoties en migraties worden vastgelegd en kunnen daardoor geanalyseerd worden. Met Platform Manager krijgen organisaties weer grip op hun gehele Qlik-omgeving en wordt samenwerking & innovatie gestimuleerd. De inzet van Platform Manager leidt tot een verhoging van de productiviteit, reductie van fouten & kosten en een toegenomen kwaliteit & betrouwbaarheid van Qlik-applicaties.
STANDAARDEN. Richtlijnen en professionele standaarden zijn nodig om de kwaliteit van de Qlik-omgeving te verhogen. Eén van de standaarden die wij aanbevelen betreft QlikView Coding conventies. Een goed geschreven script vergemakkelijkt onderhoud, verhoogt de algehele kwaliteit van de oplossing en is een investering in de toekomst. Onze standaarden zijn vastgelegd in de Bitmetric QlikView Coding Conventions. Dit document van 43 pagina’s beschrijft onder andere onze standaarden voor het organiseren van scripts, naamgeving, gebruik van statements, commentaar en witruimte.
QLIK SUPPORT. Niet iedere organisatie is erop toegerust om 1e en 2e lijns support op Qlik te geven. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Soms is daar niemand voor in dienst genomen. Ook kan het zijn dat de expertise niet in huis is om specifieke complexe vragen of issues op te lossen. Bitmetric levert deze dienst aan verschillende organisaties. Deze organisaties hoeven zich over support geen zorgen meer te maken. Hoeveel support een organisatie van ons wil hebben, is heel flexibel in te richten. Klanten nemen dan alleen van ons af waar ze behoefte aan hebben.
BITMETRIC ACADEMY. Bij veel organisaties is er ruimte voor het ontwikkelen van Qlik-vaardigheden. Wij bieden training voor elk niveau. Voor beginners hebben wij de Front-End training en ver gevorderden kunnen hun vaardigheden verbeteren via de Master Summit for Qlik. Op de pagina van de Bitmetric Academy staat ons complete trainingsaanbod.


Meer informatie

meer informatie
Wil je meer weten over grip op Qlik en meer rendement uit je Qlik-omgeving halen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij helpen je graag verder.

Ja, ik wil graag meer weten over grip op Qlik

Ik wil graag meer weten over*
Qlik Health CheckQlik Performance TuningPlatform manager for QlikStandaardenStuur mij de coding conventionsQlik SupportBitmetric Academy

Naam*

Bedrijfsnaam*

Email*

Telefoonnummer*

Ik heb een vraag (optioneel)


* Verplicht veld

Contact
close slider

Heb je een vraag? Wij horen graag van je. Bel direct met 023-2302062, of gebruik onderstaand formulier.Naam*

Bedrijf

Email*

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht*

* Verplicht veld