023-2302062 info@bitmetric.nl

Team

Barry Harmsen
DIRECTEUR

De oprichter van Bitmetric heeft zijn sporen verdiend op het gebied van BI. Van jongs af aan is hij gegrepen door techniek. Bij het aanpakken van vraagstukken vraagt zich altijd af: hoe kan ik het slimmer aanpakken en met minder energie meer resultaat krijgen. Barry verdiept zich altijd goed in klanten waardoor hij met de beste oplossingen weet te komen.

Johan van den Bosch
BI Consultant

Johan denkt buiten de vastomlijnde kaders. Vraag hem daarom niet naar zijn eetgewoonten, hij probeert vrijwel alles uit. Ook in zijn werk laat hij zich niet stoppen door begrenzingen. De vraag van de klant moet opgelost worden. Indien nodig gaat hij daarbij door muren heen.

Vincent Hayward
BI CONSULTANT

Vincent weet al van jongs af aan wat hij wil gaan doen; iets met computers. BI oplossingen bedenken is zijn passie en dan vooral de producten van Qlik. Naast bevlogen BI consultant is Vincent vader van 2 kinderen en echtgenoot. In zijn vrije tijd is Vincent zaalvoetballer, fervent gamer en politicus in de gemeente Westland.

Bernard de Bruin
BI Consultant

Bernard zijn wens als kind was om boswachter of animator te worden. Deze wensen zijn beide uitgekomen in de vorm van BI-consultant. Door het werken met bossen aan data creëert hij animaties in de vorm van grafieken. Dit combineert hij graag met zijn front-end-development vaardigheden.

Gwenny Sonneville
BI CONSULTANT

Gwenny heeft kennis gemaakt met Business Intelligence tijdens haar opleiding Finance & Control aan de Haagse Hogeschool. Deze kennismaking smaakte naar meer. Bij Eneco heeft zij haar afstudeeronderzoek gedaan naar de invloed van seizoenseffecten op het incassoproces.

In haar vrije tijd vindt Gwenny het leuk om te koken, uitgebreid te tafelen en te lezen.

Ferry Jong
BI CONSULTANT

Ferry behaalde zijn Bachelor of Business Administration aan de Johan Cruyff Academy in Amsterdam. Na zijn studie is hij zich gaan oriënteren op verdere specialisatie en kwam tot de conclusie dat Business Intelligence zeer goed aansluit op zijn analytische persoonlijkheid.

In zijn vrije tijd is Ferry een zeer fervent biljarter en heeft aantal nationale en internationale titels op zijn naam staan.

Miranda Harmsen
Office manager

In de geneeskunde was ze ooit werkzaam als echocardiografiste. Miranda’s carrière kreeg een drastische switch toen haar echtgenoot Bitmetric oprichtte. De first lady van Bitmetric is zowel perfectionistisch als daadkrachtig en zorgt er altijd voor dat de bedrijfsvoering soepel verloopt.

Word jij onze nieuwe collega?

Omdat onze aanpak steeds meer klanten aanspreekt, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Ben je geïnteresseerd, bekijk dan de vacatures!

 
Contact
close slider

Heb je een vraag? Wij horen graag van je. Bel direct met 023-2302062, of gebruik onderstaand formulier.Naam*

Bedrijf

Email*

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht*

* Verplicht veld