023-2302062 info@bitmetric.nl

Blog

Qlik wederom Leader in het Magic Quadrant

Afgelopen week is het nieuwe Magic Quadrant voor Business Intelligence and Analytics Platforms uitgekomen. Voor het 8e jaar op rij is Qlik wederom in het Leaders quadrant geplaatst. Met name op het gebied van visie is een flinke sprong vooruit gemaakt. Een mooi resultaat!

Het volledige rapport is hier gratis te downloaden. Om de reis die Qlik en andere leveranciers de afgelopen jaren hebben afgelegd wat inzichtelijker te maken hebben wij een kleine mashup in elkaar gezet, uiteraard met Qlik Sense. In deze mashup hebben wij gebruik gemaakt van de extensions van Vizlib.

 

Qlik Sense Magic Quadrant Mashup

Door een jaar te selecteren krijg je het Magic Quadrant voor dat jaar te zien. Vervolgens kun je de bewegingen per leverancier bekijken door op afzonderlijke punten te klikken.

 

 Vizlib: Qlik Sense Extension bibliotheekVizlib biedt een uitgebreide en ondersteunde bibliotheek Qlik Sense extensions voor visualisatie, navigatie en nog veel meer. Besteed jij liever jouw tijd aan de zaken die werkelijk resultaat opleveren? Zoals het analyseren en oplossen van vraagstukken in de business. Dan is Vizlib de oplossing voor jou. Bekijk onze Vizlib pagina en gebruik Vizlib tot 5 gebruikers geheel gratis!
Contact
close slider

Heb je een vraag? Wij horen graag van je. Bel direct met 023-2302062, of gebruik onderstaand formulier.Naam*

Bedrijf

Email*

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht*

* Verplicht veld